Lexus Onderhoud en reparatie

ONDERHOUD EN REPARATIE

Voor onderhoud en reparatie bent u bij de officiële Lexus dealer aan het juiste adres.

Lexus Red Carpet Treatment

RED CARPET TREATMENT

Ontdek welke bijzondere privileges wij u als Lexus rijder aanbieden.

Lexus Garantie

LEXUS
GARANTIE

Onze solide garanties zorgen voor de zekerheid van onbezorgd rijplezier.

Lexus mobiliteits service

MOBILITEITS
SERVICE

Ook na aankoop van uw Lexus behandelen wij u als een zeer gewaardeerde klant.

Lexus navigatie updates en bluetooth systemen

NAVIGATIE EN
BLUETOOTH®

Alle informatie over Lexus navigatie updates en bluetooth®-systemen.

Zijaanzicht van een hybride Lexus concept car

CONCEPT
CARS

Ontdek onze meest bijzondere concepten en tal van nieuwe, innovatieve technologieën.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

Ons design onderscheidt zich door zorgvuldig afgewogen elementen die in al onze modellen zichtbaar zijn.

hybrid cars

LEXUS
HYBRID DRIVE

Ontdek alles over de werking van onze innovatieve Lexus Full Hybrid Drive technologie.

Lees de visie missie en filosofie van Lexus in Nederland Bekijk ook onze vacatures

LEXUS IN
NEDERLAND

Lees de visie, missie en filosofie van Lexus in Nederland. Bekijk ook onze vacatures.

NIEUWS & EVENEMENTEN

TERUG NAAR ARTIKELEN

LEXUS CT 200h VIA LEXUS PRIVATE LEASE: NOG NOOIT ZO BEREIKBAAR

LEXUS CT 200h VIA LEXUS PRIVATE LEASE NOG NOOIT ZO BEREIKBAAR

Privé een Lexus leasen was nog nooit zo bereikbaar. Rijden in een nieuwe Lexus CT 200h kan nu voor een opmerkelijk scherp maandtarief vanaf 390 euro per maand. Dat is mogelijk dankzij Lexus Private Lease. Een aantrekkelijke optie voor particulieren die hun auto zakelijk en privé gebruiken en voor degenen die met een persoonlijk mobiliteitsbudget zelf de autokeuze kunnen maken.

OOK ZUINIG IN DE PRAKTIJK

In de eerste plaats kun je zorgeloos genieten van het rijden in hét premium hybride merk. Alle kosten van verzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparatie en banden zijn immers inbegrepen. De berijder hoeft alleen nog maar de brandstof zelf af te rekenen. De CT 200h staat bekend om zijn lage praktijkgebruik. De Lexus staat zelfs in de top drie van de lijst van zuinigste auto’s, samengesteld door ANWB, TNO en Travel Card op basis van indicatief praktijkverbruik.

VERFIJNING IS DE HANDTEKENING VAN LEXUS

De Lexus CT 200h wordt gekenmerkt door een krachtig exterieurdesign met de kenmerkende spindle grille. Het interieur ademt pure verfijning en is toonaangevend op het gebied van luxe en comfort. Zo is een automatische transmissie standaard. Niet alleen door een riante uitrusting en hoogwaardige details, zoals een unieke geluidssensatie door een audiosysteem met luidsprekers waarin het natuurlijke materiaal bamboe is verwerkt. De Lexus CT 200h is ook de stilste auto in zijn klasse, door speciale aandacht voor geluidsisolatie en de ongekend stille hybridetechniek.

LEXUS RED CARPET TREATMENT

Elke Lexus, dus ook de CT 200h via Lexus Private Lease, komt inclusief Lexus Red Carpet Treatment. Dat omvat onder meer een haal- en brengservice en vervangend vervoer bij een grote onderhoudsbeurt. Tevens wordt de Lexus vanbinnen en vanbuiten gereinigd. De Lexus CT 200h is leverbaar voor prijzen vanaf 26.695 euro.

Meer informatie via Lexus Private Lease.

Lexus Cookiebeleid
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.