Lexus Onderhoud en reparatie

ONDERHOUD EN REPARATIE

Voor onderhoud en reparatie bent u bij de officiële Lexus dealer aan het juiste adres.

Lexus Red Carpet Treatment

RED CARPET TREATMENT

Ontdek welke bijzondere privileges wij u als Lexus rijder aanbieden.

Lexus Garantie

LEXUS
GARANTIE

Onze solide garanties zorgen voor de zekerheid van onbezorgd rijplezier.

Lexus mobiliteits service

MOBILITEITS
SERVICE

Ook na aankoop van uw Lexus behandelen wij u als een zeer gewaardeerde klant.

Lexus navigatie updates en bluetooth systemen

NAVIGATIE EN
BLUETOOTH®

Alle informatie over Lexus navigatie updates en bluetooth®-systemen.

Zijaanzicht van een hybride Lexus concept car

CONCEPT
CARS

Ontdek onze meest bijzondere concepten en tal van nieuwe, innovatieve technologieën.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

Ons design onderscheidt zich door zorgvuldig afgewogen elementen die in al onze modellen zichtbaar zijn.

hybrid cars

LEXUS
HYBRID DRIVE

Ontdek alles over de werking van onze innovatieve Lexus Full Hybrid Drive technologie.

Lees de visie missie en filosofie van Lexus in Nederland Bekijk ook onze vacatures

LEXUS IN
NEDERLAND

Lees de visie, missie en filosofie van Lexus in Nederland. Bekijk ook onze vacatures.

NIEUWS & EVENEMENTEN

TERUG NAAR ARTIKELEN

LEXUS CT 200h VOLGENS ANWB IN PRAKTIJK ZUINIGSTE MIDDELGROTE OCCASION

LEXUS CT 200h VOLGENS ANWB IN PRAKTIJK ZUINIGSTE MIDDELGROTE OCCASION

De Lexus CT 200h blijkt in de praktijk een bijzonder zuinige occasion. In de ‘Top 40 Zuinigste Occasions’ van de ANWB pakt de CT 200h overtuigend de overall tweede positie. In de categorie ‘zuinige middelgrote occasions’ eindigt de CT 200h zelfs op de eerste plaats.

In de top 40 zijn uitsluitend benzinemodellen of benzine-/hybridemodellen opgenomen. In het onderzoek van de ANWB is gekeken naar de Lexus CT 200h geleverd in de periode maart 2011 tot december 2013. Met een gemiddeld brandstofverbruik van 1 op 18,8 eindigt het model in de algemene lijst op een tweede plaats.

CT 200h AANTREKKELIJKE OCCASION

Het bewezen lage brandstofverbruik in combinatie met de betrouwbaarheid, rijke uitrusting met onder meer standaard een automaat en gunstige onderhoudskosten maken van de Lexus CT 200h de perfecte occasion. De koper geniet bovendien van een bijzonder privilege: het befaamde Lexus Red Carpet Treatment met onder meer haal- en brengservice en vervangend vervoer bij een grote onderhoudsbeurt.

WERKELIJK GEREDEN KILOMETERS

De indicatie van het praktijkverbruik is berekend via een door TNO en Travelcard ontwikkelde formule. Deze formule is bepaald na analyse van een grote hoeveelheid data over werkelijk getankte liters brandstof en werkelijk gereden kilometers.

LEXUS RED CARPET TREATMENT

Volgens de ANWB heeft ook de nieuwe Lexus CT 200h een laag praktijkverbruik. In het onderzoek TOP 10 Zuinige auto’s uit februari 2016 eindigt de CT 200h zelfs op de derde plaats. Dat maakt ook de nieuwe CT 200h bijzonder aantrekkelijk. De Lexus CT 200h is leverbaar vanaf 26.695 euro of vanaf 390 euro per maand met Lexus Private Lease. Iedere CT 200h heeft standaard een automaat, cruise control en climate control.

TERUGDRINGEN EMISSIES

Als Full Hybrid levert de CT 200h een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van schadelijke emissies die de lokale luchtkwaliteit negatief beïnvloeden, zoals stikstofoxide (NOx). Door het lage verbruik is ook de uitstoot van kooldioxide (CO2) minder en dat is gunstig om global warming terug te dringen.

Lexus Cookiebeleid
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.