Lexus Onderhoud en reparatie

ONDERHOUD EN REPARATIE

Voor onderhoud en reparatie bent u bij de officiële Lexus dealer aan het juiste adres.

Lexus Red Carpet Treatment

RED CARPET TREATMENT

Ontdek welke bijzondere privileges wij u als Lexus rijder aanbieden.

Lexus Garantie

LEXUS
GARANTIE

Onze solide garanties zorgen voor de zekerheid van onbezorgd rijplezier.

Lexus mobiliteits service

MOBILITEITS
SERVICE

Ook na aankoop van uw Lexus behandelen wij u als een zeer gewaardeerde klant.

Lexus navigatie updates en bluetooth systemen

NAVIGATIE EN
BLUETOOTH®

Alle informatie over Lexus navigatie updates en bluetooth®-systemen.

Zijaanzicht van een hybride Lexus concept car

CONCEPT
CARS

Ontdek onze meest bijzondere concepten en tal van nieuwe, innovatieve technologieën.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

Ons design onderscheidt zich door zorgvuldig afgewogen elementen die in al onze modellen zichtbaar zijn.

hybrid cars

LEXUS
HYBRID DRIVE

Ontdek alles over de werking van onze innovatieve Lexus Full Hybrid Drive technologie.

Lees de visie missie en filosofie van Lexus in Nederland Bekijk ook onze vacatures

LEXUS IN
NEDERLAND

Lees de visie, missie en filosofie van Lexus in Nederland. Bekijk ook onze vacatures.

NIEUWS & EVENEMENTEN

TERUG NAAR ARTIKELEN

#CREATINGAMAZING EVENT: LEXUS PRESENTEERT NIEUWE LEXUS LC HOOG BOVEN AMSTERDAM

 CREATINGAMAZING EVENT LEXUS PRESENTEERT NIEUWE LEXUS LC HOOG BOVEN AMSTERDAM

Gisteravond was de nieuwe Lexus LC de ster tijdens het unieke #CreatingAmazing event in de Sky Lounge van het DoubleTree by Hilton Hotel in Amsterdam. In het kader van de Europese tour van de spectaculaire high-performance premium coupé presenteerde Lexus de LC aan lifestyle media.

Het uitzonderlijke Lexus evenement begon al op weg naar het dak van het hotel. In een speciale lift werden de gasten getrakteerd op een exclusieve cocktail-spray om alvast in de stemming te komen van het #CreatingAmazing event.
In de Sky Lounge van het hotel stonden de gasten allerlei bijzondere ervaringen te wachten. Het begon met een reeks gevarieerde, experimentele ‘food stations’ en de ‘Wasmannen’, die de handen van de gasten wasten en hen tegelijk entertainden. Gasten werden persoonlijk toegezongen door de rijdende ‘Double Robotics’ en DJ Lara gaf extra glans aan de party met haar rollende Spinkit DJ-station.

Hoogtepunt

Absolute hoogtepunt van het #CreatingAmazing event was de mogelijkheid om de nieuwe Lexus LC te ervaren onder leiding van de Nederlandse illusionist Victor Mids. In een van Amsterdams hoogste gebouwen, met de prachtige stad als decor, liet hij de gasten kennismaken met de sportcoupé zonder de auto aan te raken.

Levering vanaf voorjaar 2017

Lexus introduceert de high-performance premium coupé in het voorjaar van 2017 met keuze uit twee aandrijflijnen. De LC 500h combineert een 3,5 liter V6 benzinemotor met het nieuwe Multi Stage Hybrid System voor een nog directere respons – een absolute primeur. De LC 500h heeft een vermogen van 264 kW/359 pk en accelereert van 0-100 km/h in minder dan 5 seconden.
De LC 500 is voorzien van een 5,0 liter V8 benzinemotor (351 kW/477 pk) in combinatie met een nieuw ontwikkelde 10-traps automatische transmissie.
De LC is als eerste Lexus gebaseerd op het nieuwe GA-L platform, dat garant staat voor een nog scherpere en verfijndere rijervaring.

Lexus Cookiebeleid
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.