Lexus Onderhoud en reparatie

ONDERHOUD EN REPARATIE

Voor onderhoud en reparatie bent u bij de officiële Lexus dealer aan het juiste adres.

Lexus Red Carpet Treatment

RED CARPET TREATMENT

Ontdek welke bijzondere privileges wij u als Lexus rijder aanbieden.

Lexus Garantie

LEXUS
GARANTIE

Onze solide garanties zorgen voor de zekerheid van onbezorgd rijplezier.

Lexus mobiliteits service

MOBILITEITS
SERVICE

Ook na aankoop van uw Lexus behandelen wij u als een zeer gewaardeerde klant.

Lexus navigatie updates en bluetooth systemen

NAVIGATIE EN
BLUETOOTH®

Alle informatie over Lexus navigatie updates en bluetooth®-systemen.

Zijaanzicht van een hybride Lexus concept car

CONCEPT
CARS

Ontdek onze meest bijzondere concepten en tal van nieuwe, innovatieve technologieën.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

Ons design onderscheidt zich door zorgvuldig afgewogen elementen die in al onze modellen zichtbaar zijn.

hybrid cars

LEXUS
HYBRID DRIVE

Ontdek alles over de werking van onze innovatieve Lexus Full Hybrid Drive technologie.

Lees de visie missie en filosofie van Lexus in Nederland Bekijk ook onze vacatures

LEXUS IN
NEDERLAND

Lees de visie, missie en filosofie van Lexus in Nederland. Bekijk ook onze vacatures.

NIEUWS & EVENEMENTEN

TERUG NAAR ARTIKELEN

LOUWMAN & PARQUI KIEST MET LEXUS VOOR BRAND NEW TELLY

LOUWMAN PARQUI KIEST MET LEXUS VOOR BRAND NEW TELLY

Na een strategische oriëntatie en een creatieve pitch brengt Lexus haar communicatieactiviteiten vanaf 1 augustus onder bij Brand New Telly. Vanuit een oriëntatie- en selectietraject, onder begeleiding van marketingconsultant 3MO, is Brand New Telly gekozen. Brand New Telly gaat de merk- en productcampagnes voor Lexus in Nederland ontwikkelen.

Willem Verschuur, General Manager Marketing van Louwman & Parqui B.V.: ‘Brand New Telly heeft bewezen om in korte tijd het merk Lexus echt volledig te omarmen en zich helemaal in te leven. Ze hebben ons verrast met vernieuwende en scherpe creaties om Lexus in Nederland echt op de kaart te krijgen. We waren voor Lexus op zoek naar een onderscheidend en vernieuwend bureau dat ons kan verrassen met effectieve crossmediale campagnes. Wij kijken er naar uit om met het BNT Team aan de slag te gaan.’

Arthur Herpel, Head of Business Brand New Telly: ‘We zijn ontzettend trots dat Lexus ons het vertrouwen geeft om in de dynamische automarkt invulling te gaan geven aan dit prachtige merk. Samen met Lexus gaan we scherpe spijkers ontwikkelen. Dat gaan we niet alleen met klassieke advertising doen, maar juist vanuit verhalen waarmee we de doelgroep op een verrassende manier het unieke verhaal van Lexus gaan laten beleven.’

Lexus Cookiebeleid
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.