1. Modellen
  2. Aanbiedingen
  3. 5 jaar gratis onderhoud
ONTDEK DE VOORDELEN VAN LEXUS

NU TIJDELIJK 5 JAAR GRATIS ONDERHOUD

De toewijding van Lexus merkt u in alles. Zo kunt u tot wel 10 jaar garantie ontvangen en nu ook tijdelijk profiteren van 5 jaar gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Lexus. Ervaar deze en vele andere voordelen van Lexus.

Bij Lexus staat kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit, service en betrouwbaarheid extra te onderstrepen profiteert u nu ook tijdelijk van 5 jaar gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Lexus. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie over alle voordelen die u als Lexus rijder zult ervaren, en voor het beste advies over welk model het beste bij u past.

Ontdek onze modellen

UX
UX Standaard Cross Over
Vanaf € 39.995,-
UX Electric
UX Electric Business Cross over
Vanaf € 44.995,-
ES
ES Business Line
Vanaf € 57.195,-
NX
NX Standaard
Vanaf € 60.390,-
RX
RX Business Line Cross over
Vanaf € 82.795,-
RXL
RXL Luxury Line Wagon
Vanaf € 92.995,-
LC
LC LC 500h Coupé
Vanaf € 133.595,-
LC Convertible
LC Convertible Standaard Convertible
Vanaf € 205.895,-
LS
LS Luxury Line Sedan Lang
Vanaf € 132.795,-

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/nl/nl

TOT 10 JAAR GARANTIE

VOORDELEN VAN LEXUS

De toewijding van Lexus begint al in de fabriek. Elke Lexus wordt met oog op de grootst mogelijke precisie stuk voor stuk gecontroleerd door de jarenlang getrainde Takumi meesters, waarbij gebruik wordt gemaakt van nauwkeurige gereedschappen zoals een stethoscoop. Dankzij ultieme toewijding kan de betrouwbaarheid van elke Lexus worden gegarandeerd. Om dit te onderstrepen ontvangt u tot wel 10 jaar garantie bij aanschaf van een nieuwe Lexus.
LEXUS RED CARPET TREATMENT

VOORDELEN VAN LEXUS

Zolang uw Lexus bij een Lexus-dealer in onderhoud is, kunt u rekenen op Red Carpet Treatment. Hierbij kunt u kiezen voor een vaste servicemonteur die uw Lexus door en door kent en geniet u kosteloos van vervangend vervoer. Heeft u een overvolle agenda of andere plannen? Geen probleem! Uw dealer haalt uw Lexus bij u op. Thuis of in elke andere plaats in Nederland. U betaalt enkel de brandstof. Daarnaast zorgt de dealer ervoor dat uw Lexus weer helemaal schoon voor u klaar staat.
LEXUS SAFETY SYSTEM+

VOORDELEN VAN LEXUS

Wanneer u uzelf veilig voelt in uw auto, voelt uw rit een stuk meer ontspannen aan. En uw veiligheid is onze prioriteit. Door uw rijvaardigheid aan te vullen en te bekrachtigen, biedt Lexus Safety System+ u de gemoedsrust waarmee u met een vertrouwd gevoel aan uw rit begint.