1. Modellen
  2. Aanbiedingen
  3. UX
SNELLE LINKS
SNELLE LINKS
Private lease nu vanaf € 499,- p/m*

ERVAAR DE LEXUS UX

Achter het stuur van de UX geniet u van een hoge zitpositie met een uitstekend zicht die kenmerkend zijn voor een crossover model. De Lexus UX is standaard voorzien van 5 jaar garantie, Red Carpet Treatment en het Lexus Safety System +. De Lexus UX is verkrijgbaar vanaf € 39.995,- of met private lease vanaf € 499,- per maand*.

ONTDEK DE UX

De Lexus UX beschikt over verschillende mogelijkheden in aandrijflijnen; benzine, een zelfopladende hybride of volledig elektrisch. Allen krachtig en zuinig. De zelfopladende hybride UX combineert een benzinemotor met een elektromotor, waardoor u verzekerd bent van een laag brandstofverbruik en een ontspannen rijervaring. De volledige elektrische UX is de eerste volledige elektrische Lexus en heeft de soepele acceleraties en stabiel bochtengedrag zoals u van een Lexus mag verwachten.
VOORDELEN VAN DE UX

DESIGN

De Lexus UX heeft de looks en hoge zit van een SUV, maar dan met de wendbaarheid en het formaat van een cross-over. Achter het stuur geniet u van het comfortabel weggedrag en het perfecte zicht op de weg. Dit maakt de Lexus UX de ideale auto voor in de stad, voor uw werk of om er samen op uit te gaan.
VOORDELEN VAN DE UX

VERBRUIK

De verschillende aandrijflijnen van de Lexus UX zijn alle krachtig en zuinig. De geruisloze zelfopladende hybride aandrijflijn heeft zelfs meer dan 800 km bereik en heeft een brandstofverbruik van 5.5 L/100 km. Daarnaast heeft de Lexus UX hybride een CO2 emissie van maar 124 g/km. De volledige elektrische Lexus UX verbruikt geen brandstof en heeft nul CO2 emissie.De Lexus UX heeft de looks en hoge zit van een SUV, maar dan met de wendbaarheid en het formaat van een cross-over. Achter het stuur geniet u van het comfortabel weggedrag en het perfecte zicht op de weg. Dit maakt de Lexus UX de ideale auto voor in de stad, voor uw werk of om er samen op uit te gaan.
VOORDELEN VAN DE UX

LEXUS SERVICE

Bij Lexus streven we naar de ultieme perfectie. Dit doel is onlangs bekroond met het behalen van de titel ‘Meest Betrouwbare Automerk’ en daar zijn we trots op. Onbezorgd rijplezier met de verfijning, kwaliteit en service van Lexus, dat is waar we voor staan. Rijden in een Lexus kent dan ook vele voordelen. Zo ontvangt u standaard 5 jaar garantie en kunt u genieten van Lexus Red Carpet Treatment. Hiermee krijgt u een vaste servicemonteur, kunt u rekenen op kosteloos vervangend vervoer en is het geen probleem als u een keer niet langs kan komen voor onderhoud: uw dealer haalt zonder problemen uw Lexus op! Bij u thuis of in elke andere plaats in Nederland.De Lexus UX heeft de looks en hoge zit van een SUV, maar dan met de wendbaarheid en het formaat van een cross-over. Achter het stuur geniet u van het comfortabel weggedrag en het perfecte zicht op de weg. Dit maakt de Lexus UX de ideale auto voor in de stad, voor uw werk of om er samen op uit te gaan.

WILT U MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over de vele voordelen van rijden in een Lexus UX? Vul het contactformulier in en we nemen binnen een werkdag geheel vrijblijvend contact met u op, waarbij we antwoord geven op al uw vragen

DE UX AANDRIJFLIJNEN

De Lexus UX is beschikbaar vanaf € 39.995,- of als private lease vanaf € 499,- per maand*. Vraag uw dealer naar meer informatie. De UX wordt ook tijdelijk extra aantrekkelijk aangeboden als Preference Line, met o.a. 18-inch lichtmetalen velgen, smart entry, dodehoekdetectie, privacy glass en een parkeerhulp camera.


BENZINE
UX 200

Vanaf € 39.995,-
Of v.a. € 499,- per maand*

De Lexus UX 200 wordt aangedreven door een 2.0L benzinemotor die gekoppeld is aan een CVT automaat. Deze benzine UX levert een vermogen van 173pk.

Brandstofverbruik 6.6 L/100 km
CO2 emissie 153 g/km


HYBRIDE
UX 250h

Vanaf € 44.645,-
Of v.a. € 579,- per maand*

De Lexus UX 250h wordt aangedreven door de nieuwste generatie van het Lexus zelfopladende hybride systeem. Een 2.0L benzinemotor is gekoppeld aan een sterke elektromotor.

Brandstofverbruik 5.5 L/100 km
CO2 emissie 124 g/km

BEKIJK DE VOORDELEN VAN PRIVATE LEASE

Met Lexus Private Lease rijdt u compleet zorgeloos een nieuwe Lexus UX al vanaf € 499,- per maand*. In dit vaste maandbedrag zit alles zoals onderhoud, wegenbelasting, verzekering, vervangend vervoer en pechhulp. U betaalt alleen nog de benzine. Ontdek de voordelen van Lexus Private Lease.
*Disclaimer Lexus Private Lease advertentietarieven
Lexus Financial Services leasetarieven worden uitsluitend bij wijze van indicatieve informatie gegeven o.b.v. Lexus Private Lease, 60 maanden, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland • Alle bedragen zijn inclusief BTW en exclusief brandstof • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,23 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend • Onder voorbehoud van acceptatie • Toetsing en registratie BKR • (Actie)voorwaarden van toepassing • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@lexusfs.nl