1. Modellen
  2. ES
  3. Krachtig Design

KRACHTIG DESIGN

COUPÉ-ACHTIGE DAKLIJN

Het individuele karakter van de ES 300h is voor een belangrijk deel te danken aan de elegante daklijn. Deze is evenzeer geïnspireerd op een sportieve coupé als op een ruime sedan en benadrukt het lage zwaartepunt en de verbeterde aerodynamische eigenschappen van de auto. Onderscheidende velgen en de nieuwe lakkleur Sonic Grey zijn een perfecte aanvulling op de doordachte sportiviteit van deze nieuwste generatie van de ES 300h.

TRIPLE-LED KOPLAMPEN

Deze koplampen bestaan uit drie zeer smalle LED-strips die een fraai design koppelen aan een buitengewoon hoge lichtopbrengst. Naast sequentiële richtingaanwijzers zijn de koplampen ook uitgerust met multi-weather lampen die bij mist zorgen voor goed zicht. Is uw ES 300h uitgerust met het Adaptive High Beam System (AHS), dan zorgen de multi-weather lampen er ook in het donker voor dat u minder last heeft van mist.

Kies voor 17" lichtmetalen velgen in medium-grey metallic, of kies 18" lichtmetalen velgen met een nieuwe two-tone kleurstelling die een gepolijst oppervlak combineert met een coating in dark-grey metallic. Ook kunt u kiezen voor 18" geluidsreducerende velgen, uitgevoerd in hoogglans chroom.