1. Modellen
  2. LBX Wereldpremière
GEWOON BIJZONDER

WERELDPREMIERE LEXUS LBX

Ben je klaar om het alledaagse buitengewone te ervaren met de komst van de Lexus LBX? Kom meer te weten over de high-performance, 5e generatie Lexus zelfopladende hybride en ontdek de unieke LBX sferen waaruit je kunt kiezen. Neem deel aan de LBX Experience en ontdek de gepersonaliseerde content.

WERELDPREMIÈRE

ELK DETAIL ACHTER DE LBX

De nieuwe LBX is een zeer bijzondere auto, met een scala aan nieuwe functies om te ontdekken. Maak kennis met de zelfopladende hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie, het frisse en tegelijkertijd luxueuze design, de nieuwste multimedia technologie en meer.

ONZE LIMITED EDITION AMBIANCE

LBX ORIGINAL EDITION

Wilt u deel uitmaken van iets wat net zo uniek is als uzelf? De LBX Original Edition is in beperkte oplage slechts korte tijd leverbaar. Wees er snel bij om iets bijzonders te beleven en rijd als eerste naar huis met uw nieuwe LBX Original Edition.

LEVERBAAR VANAF 02.2024

LBX ELEGANT

U houdt van de schoonheid van iets buitengewoons, maar laat subtiel uw eigen esthetische voorkeuren zien. Met zijn ingetogen zelfvertrouwen is de nieuwe Lexus LBX Elegant uw ideale partner voor onderweg.

LEVERBAAR VANAF 02.2024

LBX RELAX

U heef een voorkeur voor een klassieke stijl en tijdloos design, en zoekt naar de beste balans tussen moderne technologie en vooruitstrevende innovaties. Die luxe beleeft u met de nieuwe Lexus LBX Relax.

LEVERBAAR VANAF 02.2024

LBX EMOTION

U bent gewend aan een volle agenda en het leven in de stad. Die dynamiek ziet u graag weerspiegeld in uw auto. Maak kennis met de nieuwe Lexus LBX Emotion, ontworpen voor rijders met een druk leven.

LEVERBAAR VANAF 02.2024

LBX COOL

Graag toont u uw zorgvuldig gekozen stijl en uw sterke karakter. Liefst bent u veel onderweg. De nieuwe Leus LBX Cool is ontworpen voor liefhebbers die niet bang zijn om op te vallen.

DYNAMISCHE AMBIANCE

DE NIEUWE LEXUS LBX COOL

Maak een statement achter het stuur van de nieuwe Lexus LBX Cool. Met een sportiever en dynamischer karakter en bi-tone kleurstelling maakt de LBX Cool van elke dag iets bijzonders.

  • VAN NATURE ACTIEF
  • VAL OP
  • MAAK ELKE DAG BIJZONDER

DE LBX EXPERIENCE

Log in voor de LBX Experience en bekijk persoonlijke content die allesbehalve gewoon is. Van een virtuele presentatie van de nieuwe LBX tot de voor u ideale ambiance, inspiratie van andere rijders en nog veel meer.