1. Modellen
 2. NX
 3. Innovatieve technologie

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

LEXUS LINK CONNECTED SERVICES

Welkom bij de Lexus link app. Hier vindt u een scala aan moderne Connected Services die in dienst staan van onze unieke 'Omotenashi' klantbeleving. Met behulp van de slimme en specifiek voor de NX ontwikkelde functies kunt u uw ritten plannen, een parkeerplaats vinden, een afspraak maken met de werkplaats of zelfs uw rijstijl verbeteren. 

Maak kennis met de volgende diensten:

 • Analyse rijgegevens: registreert uw ritten, uw rijstijl en houdt desgewenst zakelijke ritten bij
 • Hybride Coach: helpt u uw hybride rijstijl te verbeteren
 • Find my Car: vindt uw Lexus op een volle parkeerplaats en begeleidt u naar uw auto
 • Share to Car: plant een route op een ander toestel en zendt deze naar uw auto. De functie 'Car to Door' begeleidt u te voet naar uw eindbestemming
 • eCare: beheert het onderhoud voor uw NX
 • Waarschuwingslampjes: legt de betekenis van elk waarschuwingslampje uit en vertelt u de stappen die u moet ondernemen
 • Car status: informeert u wanneer u de ramen van de portieren heeft opengelaten, of de verlichting niet heeft uitgeschakeld. U kunt ook op afstand zien of u uw auto heeft afgesloten
 • Noodhulp Assistent: informeert eventueel noodhulpdiensten, afhankelijk van de ernst van de aanrijding
 • Battery Guard: houdt het laadniveau van de 12V accu van uw auto in de gaten
 • Remote Control: alle uitvoeringen van de NX bieden de mogelijkheid om functies als raamverwarming, alarmlichten en ook de portiersloten op afstand te regelen

MARK LEVINSON® SOUND SYSTEM MET 17 LUIDSPREKERS

Het Mark Levinson® Premium Surround systeem, beschikbaar voor de NX 350h Luxury en F SPORT, past perfect bij het interieur. Met 17 luidsprekers biedt het een ongeëvenaarde 7.1-kanaals home theatre geluidskwaliteit, verbeterd door Clari-FiTM. Onder de laadvloer bevindt zich een 25 cm subwoofer, vergelijkbaar met een home-theatre installatie, zonder de beschikbare bagageruimte te beïnvloeden.

 

Voertuiggegevens worden in kleur rechtstreeks op de voorruit geprojecteerd. Met dit grotere Head-Up Display van 10 inch kun je navigatie, veiligheidsfuncties, auto-informatie en audio-instellingen controleren zonder je ogen van de weg te halen. De bediening is naadloos dankzij de aanraakschakelaars op het stuurwiel.

Om gemakkelijker te manoeuvreren, geeft de optionele Panoramic View Monitor een volledig 360° beeld van het gebied rond de auto. De Panoramic View Monitor biedt tevens een virtuele 3D-weergave van uw NX, met richtlijnen die u helpen bij het inparkeren.

Een uitzonderlijk snelle en snel reagerende achterklep met afstandsbediening zorgt voor gemak, vooral wanneer je armen vol boodschappen zitten. Met de sleutel in je zak of tas plaats je gewoon je voet onder de achterbumper om de achterklep te openen of te sluiten.