1. Modellen
 2. UX
 3. Innovatieve technologie

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

HANDSFREE BEDIENBARE ACHTERKLEP

UX is leverbaar met een handsfree bedienbare achterklep om in- en uitladen gemakkelijker te maken. Met de Smart Key op zak kunt u de achterklep openen en sluiten door uw voet te bewegen onder een in de achterbumper aangebrachte sensor.

S-FLOW CLIMATE CONTROL / CLIMATE CONCIERGE

De S-Flow Climate Control regelt op intelligente wijze de temperatuur aan boord van uw UX en combineert optimaal comfort met een laag brandstofverbruik. Het systeem regelt bijvoorbeeld alleen de temperatuur voor zitplaatsen die bezet zijn. Tevens verspreidt de climate control vanuit de middelste ventilatieopening aan de kant van de bestuurder nanoe® ionen om het interieur van frisse lucht te voorzien. Deze deeltjes verbeteren bovendien de luchtvochtigheid in het interieur, wat een weldadig effect heeft op uw haar en huid.

13-SPEAKER MARK LEVINSON® AUDIOMARK LEVINSON® AUDIO MET 13 LUIDSPREKERS

Met een vermogen van 915 watt staat het Mark Levinson® Premium Surround Sound System met zijn 13 luidsprekers garant voor een geluid van wereldklasse. Het ideale design was het uitgangspunt voor elk elektronisch onderdeel in het systeem, met als doel een harmonische vervorming van 0,1% of lager. Het systeem omvat tevens een 150 W / 4 Ω 12-kanaals Klasse D versterker. Met dit ruime vermogen stuurt het systeem probleemloos grote luidsprekers aan, met als resultaat een helder, krachtig geluid.

Lexus Link Multimedia maakt gebruik van cloud-navigatie om regelmatig uw kaartgegevens en verkeersinformatie te kunnen updaten. Het systeem is sneller en gebruiksvriendelijker dan voorheen, met bovendien een hogere resolutie voor zowel het 8" (Lexus Link Connect met cloud-navigatie) touchscreen als het extra grote 12,3" touchscreen (Lexus Link Pro met hybride navigatie). U kunt gebruikmaken van de 'Point of Interest' zoekfunctie en vindt informatie over uw auto in de online gebruiksaanwijzing. Om uw rijbeleving zo plezierig mogelijk te maken, zijn ook functies als actuele verkeersinformatie en de weersverwachting beschikbaar, evenals handige zoekfuncties voor bijvoorbeeld een parkeerplaats of het dichtstbijzijnde parkeerstation.

Welkom bij de Lexus link app. Hier vindt u een scala aan moderne Connected Services die in dienst staan van onze unieke ‘Omotenashi’ klantbeleving. U beschikt over slimme functies die u helpen uw ritten te plannen, een parkeerplaats te vinden, een afspraak te maken met de werkplaats of zelfs uw rijstijl te verbeteren. Maak kennis met de volgende diensten:

 • Analyse rijgegevens: Registreert uw ritten, uw rijstijl en houdt desgewenst zakelijke ritten bij
 • Hybrid Coach: Helpt u uw hybride rijstijl te verbeteren 
 • Find my Car: Vindt uw Lexus op een volle parkeerplaats en begeleidt u naar uw auto
 • Share to Car: Plan uw route op een ander toestel en stuur deze naar uw Lexus, gebruik vervolgens de functie ‘Car to Door’ om te voet uw eindbestemming te bereiken
 • eCare: beheer het onderhoud voor uw UX
 • Waarschuwingslampjes: Legt de betekenis van elk waarschuwingslampje uit en vertelt u de stappen die u moet ondernemen
 • Car status: Informeert u wanneer u de ramen van de portieren heeft opengelaten, of de verlichting niet heeft uitgeschakeld. U kunt ook op afstand zien of u uw auto heeft afgesloten
 • Battery Guard: Houdt het laadniveau van de 12V accu van uw auto in de gaten • Remote climate: Alle uitvoeringen van de UX bieden de mogelijkheid om functies als airconditioning, stuur- en stoelverwarming en de temperatuur in het interieur op afstand te regelen 
 • Remote Control: Stel op afstand de voorruitverwarming in, activeer de alarmlichten en vergrendel of open de portieren van uw UX.

Belangrijke voertuiggegevens worden in kleur direct op de voorruit geprojecteerd. Via het Head-Up Display, met een formaat van 260 mm x 87,5 mm, kunt onder meer aanwijzingen van het navigatiesysteem bekijken, alsmede instellingen van het audiosysteem en veiligheidsfuncties, zonder dat u uw ogen van de weg hoeft te halen.