1. Modellen
  2. Volledig elektrisch
SNELLE LINKS
SNELLE LINKS
Volledig elektrisch

Lexus Electrified

Een elektrische auto van Lexus is makkelijk op te laden en biedt enerverende rijeigenschappen. Zo combineert u milieubewustzijn met puur rijplezier en een perfect afgewerkt interieur.

MAAK KENNIS MET DE UX 300e

VOLLEDIG ELEKTRISCH

LEXUS UX 300e

De volledig elektrisch aangedreven Lexus UX 300e maakt autorijden in de stad leuk. Hij maakt indruk vanaf de eerste kennismaking. Vanaf het moment dat u drukt op 'Power' geniet u in stilte van de snelle, soepele acceleratie, in de wetenschap dat uw auto volledig elektrisch is, van airconditioning tot de remmen.

In 2023 in de showroom

De compleet nieuwe Lexus RZ

In april 2022 introduceerde Lexus haar eerste volledig vanaf het fundament opgebouwde batterij-elektrische model (BEV). De compleet nieuw ontwikkelde Lexus RZ 450e onderscheidt zich met het unieke Lexus design en een rijbeleving die wordt ondersteund door de meest geavanceerde technologie op gebied van elektrische mobiliteit. Reserveer de RZ nu online!
De aandrijving die bij u past

Oplaadservices

Elektrisch rijden betekent ook connected rijden. Mobiele technologie en uw auto werken samen om u een scala aanv diensten te bieden - van Find My Car tot het maken van een onderhoudsafspraak. Zo maakt u uw ritten efficiënt en zonder problemen.
DE AANDRIJVING DIE BIJ U PAST

CONNECTED MET DE TOEKOMST

Elektrisch rijden betekent ook connected rijden. Mobiele technologie en uw auto werken samen om u een scala aan diensten te bieden - van Find My Car tot het maken van een onderhoudsafspraak. Zo maakt u uw ritten efficiënt en zonder problemen.