1. Modellen
  2. LC Convertible
  3. Prestaties

PRESTATIES

DE NIEUWE LC CONVERTIBLE

ULTRASTIJF CHASSIS / CARBON FIBER COMPONENTEN

Wat uw bestemming ook is; met zijn pure dynamiek heeft de LC Convertible u al snel in zijn greep. Zijn stijve chassis vormt de basis voor zijn uitzonderlijke wendbaarheid, die nog eens wordt versterkt door het lage zwaartepunt en de bijna ideale gewichtsverdeling. Het dynamische weggedrag van de LC wordt nog scherper dankzij lichtgewicht componenten in de wielophanging, maar ook door het lichte aluminium dat werd gebruikt voor onder meer de motorkap en portierpanelen, met extra stevig Carbon Fibre Reinforced Plastic voor de portierframes. De verstevigde transmissietunnel richting de achterwielen geeft extra precisie tijdens het rijden.
DE NIEUWE LC CONVERTIBLE

DRIVE MODE SELECT / 10-TRAPS AUTOMAAT

Naast het stuurwiel, zodat u zich kunt blijven concentreren op de weg, vindt u Drive Mode Select. Hiermee schakelt u eenvoudig tussen de rijmodi Eco / Comfort, Normal / Custom en Sport S / Sport S+ modes. Voor extra rijplezier beschikt de LC Convertible over een zeer directe en dynamische M modus, waarmee u met behulp van de schakelpaddels zelf bepaalt wanneer u overschakelt. Met oog op een nog grotere rijsensatie zijn de instellingen voor Drive Mode Select fijner afgesteld, met als resultaat meer comfort in de Normal rijmodus, en beter gecontroleerde rijeigenschappen in de rijmodi Normal, Sport en Expert.

Voor een scherper en meer verfijnd weggedrag stemt Adaptive Variable Suspensionder werking van de schokdempers onafhankelijk van elkaar af op uw rijstijl en de omstandigheden. Het systeem gebruikt daarvoor maar liefst 650 verschillende instellingen. Met oog op extra rijcomfort heeft u, afhankelijk van de uitvoering, een high-performance schokdemper aan de achterzijde, om rolneigingen en kleine trillingen te absorberen.