EERSTE PLUG-IN HYBRID LEXUS

DE NIEUWE LEXUS NX

Dit najaar wordt de nieuwe Lexus NX op de Nederlandse markt verwacht. De eerste Lexus met geavanceerde plug-in hybride technologie, de nieuwste generatie veiligheidssystemen en alle connectiviteit mogelijkheden met de nieuwste multimediasystemen.

ONTDEK DE NIEUWE NX

Lexus heeft de succesvolle NX opnieuw uitgevonden. Het model valt op met het nieuwe exterieur en interieur design en ook op technologisch gebied zet de NX nieuwe stappen. Zo is de NX als eerste Lexus beschikbaar met geavanceerde plug-in hybridetechnologie. Door de nieuwste generatie veiligheidssystemen is de Lexus NX bovendien veiliger dan ooit. Daarnaast beschikt de auto over de nieuwste multimediasystemen, inclusief alle mogelijkheden van 100% connectiviteit. De nieuwe Lexus NX wordt dit najaar op de Nederlandse markt verwacht. U kunt zich nu alvast inschrijven om als eerste op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen rondom de nieuwe NX!

 • Lexus nx

  MULTIMEDIASYSTEEM

  In de nieuwe Lexus NX kunt u gebruik maken van een compleet nieuw multimedia-platform, waarmee u doormiddel van stembediening (“Hey Lexus”) informatie kunt opvragen of functies kunt bedienen. Ook is de navigatie nog nauwkeuriger en kunt u gebruikmaken van Apple CarPlay en Android Auto.

  En met behulp van de Lexus Link app kunt u het interieur op afstand voorverwarmen of –koelen en laadsessies in plannen.

 • Lexus NX

  AANDRIJVING

  De Lexus NX 450h+ is de eerste Lexus met plug-in hybride technologie. Het gemiddelde verbruik bedraagt nog geen 3,0 L/100 km met een CO2 emissie van <40 g/km. Tot 63 km kan de nieuwe Lexus NX 450h+ volledig elektrisch afleggen.

  De Lexus NX 350h beschikt over de vierde generatie Lexus hybride technologie, waardoor de CO2 emissie 10% lager ligt dan bij de voorganger, maar wel 22% krachtiger is.

 • NX nieuw

  LEXUS SAFETY SYSTEM+

  De nieuwe NX is de eerste Lexus die standaard wordt uitgevoerd met de derde generatie van het Lexus Safety System+. Hiermee zet Lexus nieuwe maatstaven op het gebied van veiligheid. Deze generatie kenmerkt zich door de toevoeging van nieuwe features en verdere verfijning van bestaande systemen.

  Meld u aan voor de nieuwsbrief om meer te weten te komen voor de verbeteringen van de derde generatie Lexus Safety System+.

 • WEES ALS EERSTE OP DE HOOGTE

  Als u uw e-mailadres achterlaat in onderstaand formulier bent u als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over de nieuwe NX. De prijzen en exacte specificaties worden in aanloop naar de marktintroductie bekend gemaakt.