2019 lexus rc f hero 1920x1080 v2

DE NIEUWE RC F

GEBOUWD VOOR HET CIRCUIT

De nieuwe RC F sportcoupé biedt de fantastische prestaties van een V8, zowel op het circuit als op de openbare weg.

MAAK KENNIS MET DE RC-F

Zijn lage, gespierde uitstraling en aan de autosport ontleende lijnen maken dat u de RC F onmogelijk over het hoofd kunt zien. Liefhebbers kijken dan ook graag naar deze spectaculaire 2+2 coupé. De RC F is ontwikkeld als antwoord op de wens van bestuurders die niets liever willen dan high-performance rijplezier en superieure luxe.

Ondanks dat de Lexus RC-F nieuw niet meer leverbaar is, beschikken wij nog wel over een scherpe range van (jong gebruikte) occasions. Mocht u toch geïnteresseerd zijn in een nieuwe Lexus, bekijk dan onderstaande modellen die vergelijkbaar zijn met de RC-F.

 •     Lexus

  ONTDEK DE VOORDELEN VAN LEXUS

  NU TIJDELIJK MET 5 JAAR GRATIS ONDERHOUD

  De toewijding van Lexus merkt u in alles. Zo kunt u tot wel 10 jaar garantie ontvangen en nu ook tijdelijk profiteren van 5 jaar gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Lexus. Ervaar deze en vele andere voordelen van Lexus.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer
500 b6d593c5-78a5-42f1-b7a0-25124d1433f8

Sleep om de auto te draaien

Kies uitvoering F
270
Topsnelheid (km/h)
4.3
Acceleratie 0-100 km/h (sec)

ERVAAR DE RC F

Onder de welvingen van de motorkap ligt de krachtigste V8-motor die we ooit hebben ontwikkeld. Zijn enige oogmerk is het leveren van onvoorstelbaar vermogen. Ervaar het onweerstaanbare verslavende geluid van de V8-motor bij het terugschakelen, en hoe het Torsen® Limited Slip Differentieel bij hoge snelheden de auto beheersbaar houdt.

 • ERVAAR DE RC F

  Het bovenstaande model is niet representatief voor het gamma.

ZOEK EEN LEXUS DEALER

ANDERE MODELLEN