1. Lexus rijders
 2. Connected Services
 3. Apple Car Play & Android Auto
CONNECTED SERVICES & MULTIMEDIA

APPLE CARPLAY® & ANDROID AUTO®

Maak dankzij Apple CarPlay en Android Auto tijdens het rijden in uw Lexus gebruik van de vele handige functies op uw smartphone.

APPLE CARPLAY EN ANDROID AUTO GEVEN U DE MOGELIJKHEID OM BEPAALDE APPS OP UW SMARTPHONE TE BEDIENEN VIA HET MULTIMEDIADISPLAY IN UW AUTO.

Het integreren van uw smartphone in het multimediasysteem van uw auto is eenvoudig, en geeft u als bestuurder toegang tot Maps (Google/Apple), het laatste nieuws en muziek. Met behulp van geavanceerde spraaksturing voert u telefoongesprekken en kunt u ook veilig berichten via SMS en Whatsapp ontvangen.

FUNCTIES APPLE CARPLAY EN ANDROID AUTO

U kunt Apple CarPlay en Android Auto via Siri of Google assistant bedienen met spraaksturing en zo gebruikmaken van de functies op uw smartphone. Zo kunt u uw telefoon bedienen zonder uw ogen van de weg te halen.

Ook kunt u de functies op uw smartphone bedienen via het touchscreen of multimediadisplay in uw Lexus.

Activateer de Maps functie, zodat uw Lexus u via het in het dashboard geïntegreerde display naar uw bestemming kan leiden. 

Apple CarPlay en Android Auto zijn compatibel met andere Maps applicaties, zoals Google Maps. Zo kunt u gebruikmaken van de app op een manier die het beste bij uw wensen past.

De telefoonfunctie van Apple CarPlay & Android Auto geeft u de mogelijkheid om telefoongesprekken te voeren, met toegang tot uw contactpersonen en belhistorie.

Met behulp van Siri en Google Assistant kunt u nu tijdens het rijden tekstberichten sturen en ontvangen. Vertel Siri of Google Assistant simpelweg wat u graag wilt doen, van versturen en beantwoorden tot voorlezen van een bericht. Het systeem leest uw SMS- en Whatsapp berichten hardop voor en ook kunt u via spraaksturing berichten dicteren. Zo kunt u zich ten volle op het rijden blijven concentreren.

Apple CarPlay and Android Auto geven uw toegang tot uw favoriete muziek, via veelgebruikte apps als Apple Music, Google Play, Spotify, Deezer, Tidal en meer. U kunt uw muziek afspelen via het multimediadisplay of door Siri  of Google Assistant te vragen om het door u gewenste nummer of de gewenste playlist af te spelen.

Maak via Apple CarPlay of Android Auto voor muziek, plattegronden en tekstberichten gebruik van een scala aan apps zoals:

 • Whatsapp®
 • Spotify®
 • Google Maps™
 • Google Play Music®
 • Podcasts
 • Audiobooks
 • Nieuws
 • Weersverwachting
 • En vele andere...

LEES VERDER

Wilt u meer weten over welke apps en mobiele toestellen compatibel zijn, maak dan gebruik van de volgende links:

Disclaimer:
 • Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc.
 • Dit systeem ondersteunt Apple CarPlay en Android AutoTM. Controleer of uw mobiele telefoon dat ook doet.