1. Modellen
 2. RZ
Prijs vanaf (Incl. BTW)
€ 67.495,-

ONTDEK DE RZ

De elektrisch aangedreven Lexus RZ 450e is volledig nieuw ontwikkeld, met een spannend 'spindle body' design en veel vooruitstrevende technologie. Achter het door onze Takumi afgewerkte stuurwiel krijgt u als bestuurder een gevoel van persoonlijk comfort, alsof het interieur voor u op maat is gemaakt. Ervaar zelf hoe de extreme torsiestijfheid, het lage zwaartepunt en de revolutionaire DIRECT4 vierwielaandrijving van deze luxueuze SUV bijdragen aan adembenemende acceleraties en een messcherp weggedrag. De RZ 450e beschikt over de meest duurzame en efficiënte batterij in zijn klasse, met een actieradius van 440 kilometer en een snellaadtijd van slechts 30 minuten.

Welke uitvoering past het best bij u?

Kies uw uitvoering

4 Opties

 • RZ - Comfort Line - SUV

  RZ Comfort Line

  SUV
  • +
   Smart entry and start system
  • +
   18” lichtmetalen velgen met 235/60 banden
  • +
   Stoelverwarming voor

  Motortype

  Vanaf

  € 67.495,-

  1 automatische transmissie | 4X4
 • RZ - Executive Line - SUV

  RZ Executive Line

  SUV
  • +
   Smart entry and start system
  • +
   Dakrails
  • +
   8-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen

  Motortype

  Vanaf

  € 71.495,-

  1 automatische transmissie | 4X4
 • RZ - Luxury Line - SUV

  RZ Luxury Line

  SUV
  • +
   20” lichtmetalen velgen met 235/50 banden
  • +
   Head-up display
  • +
   20” lichtmetalen velgen met 235/50 banden

  Motortype

  Vanaf

  € 75.995,-

  1 automatische transmissie | 4X4
 • RZ - President Line - SUV

  RZ President Line

  SUV
  • +
   Parkeerhulpcamera met Panoramic View Monitor
  • +
   Stoelbekleding Ultra Suede
  • +
   Stoelverwarming voor

  Motortype

  Vanaf

  € 79.495,-

  1 automatische transmissie | 4X4
Lexus maakt van uw eerste rit in de RZ echt iets bijzonders. Beleef de slimme technologie en vele innovaties als een van de eersten.

BELEEF DE UNIEKE RZ PROEFRIT

Opladen waar en wanneer het je uitkomt

Uw Lexus snel en comfortabel opladen, waar en wanneer het u uitkomt. Daarvoor is de Lexus Oplaadservice. Uw Lexus verkoopadviseur zal je hierin graag volledig ontzorgen. Om u te kunnen voorzien van een uitgebreid netwerk van goede en betaalbare laadoplossingen, werkt de Lexus Oplaadservice samen met Vattenfall InCharge. Zo kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden. Of u nu thuis, onderweg of zakelijk wilt laden.

Uw Lexus veilig en comfortabel opladen, waar en wanneer het u uitkomt.

LEXUS OPLAADSERVICE

DOMPEL JEZELF ONDER

PROBEER DE 360° ERVARING

prestaties

DIRECT4 DRIVE CONTROL

De RZ 450e beschikt over het nieuwe DIRECT4 All Wheel Drive Control, dat samenwerkt met de e-Axles op de voor- en achteras. Dit intelligente, door Lexus ontwikkelde systeem balanceert voortdurend de tractie van alle vier de wielen en verdeelt de aandrijfkracht automatisch en naadloos. Dir resulteert in moeiteloze prestaties en een stabiel rijgedrag, waarbij de gebruiksvriendelijke bediening zorgt voor een groter gevoel van verbondenheid tussen mens en machine. De verdeling van het koppel over de voor- en achteras kan in enkele milliseconden volledig verschuiven - sneller dan bij conventionele mechanische systemen. Met een betere communicatie tussen het wegoppervlak en het stuurwiel - of de stuurknuppel - verbetert DIRECT4 tevens de stuurrespons.
Veiligheid

LEXUS SAFETY SYSTEM+ VAN DE DERDE GENERATIE

In de RZ 450h heeft u de beschikking over de geavanceerde actieve veiligheids- en hulpsystemen van het Lexus Safety System+ van de derde generatie. Dit systeem omvat verbeterde en enkele nieuwe functies die nog beter in staat zijn om preventief te reageren op mogelijk gevaar. Nieuw is ook de functie Proactive Driving Assist met Steering Assist en een nieuwe Driver Monitor die reageert wanneer de bestuurder vermoeid raakt, of anderszins is afgeleid. Daarnaast berekent Proactive Driving Assist met behulp van de camera aan de voorzijde de straal van een bocht, om de besturing bij het naderen en insturen van de bocht zorgvuldig op af te stemmen.

ZELFVERZEKERD DESIGN

‘SEAMLESS E-MOTION’ DESIGN / SLANKE LED KOPLAMPEN

Met het “Seamless E-motion” designconcept als inspiratie positioneert het design van de voorzijde de RZ 450e duidelijk als een elektrische auto. Omdat een conventionele verbrandingsmotor ontbreekt, is de motorkap lager en konden de luchtinlaten kleiner worden gemaakt. De voor Lexus kenmerkende spindelvorm is als driedimensionaal element in het front geïntegreerd, wat resulteert in een nieuwe, strakke vorm die de technologische evolutie, functionaliteit en prestaties van de RZ 450e onderstreept. De koplampen vormen één geheel met de spindle body. Met hun elegante en uiterst slanke vorm benadrukken ze de onderscheidende L-vorm van de dagrijverlichting, terwijl de reguliere koplampen en richtingaanwijzers minder prominent aanwezig zijn.
INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

EXTRA GROOT 14" TOUCHSCREEN / 10" HEAD-UP DISPLAY

Het 14" HD touchscreen is perfect gepositioneerd om tijdens het rijden op ontspannen wijze te bedienen en behoort tot de grootste displays van dit moment. U heeft er toegang tot functies als navigatie, audio en climate control. Daarnaast worden belangrijke voertuiggegevens via een 10" Head-Up Display in kleur direct op de voorruit geprojecteerd. Zo bekijkt u gemakkelijk aanwijzingen van het navigatiesysteem en instellingen van het audiosysteem, zonder uw ogen van de weg te halen. Dankzij de knoppen op het stuurwiel is de bediening al even eenvoudig.
 • 10 JAAR GARANTIE OP IEDERE LEXUS

  Vertrouwen en zekerheid. Dat is wat iedere autorijder mag verwachten bij het kopen en rijden van een nieuwe Lexus. Daarom biedt Lexus tot 10 jaar garantie op iedere Lexus. Daarmee rijdt u jaar op jaar volledig zorgeloos door. Dat is een van de vele voorbeelden van het ultieme comfort en de zekerheid die u krijgt bij Lexus.

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw RZ te rijden

De Lexus Link mobiele apps bieden u een scala aan diensten waarmee u inzicht krijgt in de status en locatie van de auto, uw rijstijl en navigatiehulp naar uw bestemming. Ook nadat u uw Lexus heeft verlaten.

Lexus Link

Documentatie