1. Modellen
  2. LC

Ontdek de Lexus LC

MAAK KENNIS MET DE LC

Als er ooit een auto is geweest die een onvergetelijke indruk kan maken op al uw zintuigen, dan is het wel Lexus LC. We hebben alles in het werk gesteld om van de enthousiast ontvangen LF-LC concept car een fantastische productieversie te maken. De Lexus LC is niet zomaar een 2+2 coupé die u betovert met een prachtig design. Een team van 4.000 ontwerpers en technici heeft de auto tot in detail geperfectioneerd om u een uitzonderlijke rijervaring te bieden.

Hoe werkt het lexus LC 500h hybride systeem?

FOTOGALERIJ LEXUS LC

Elke foto vertelt een verhaal. Hier kunt u het adembenemende design en het enorme vakmanschap van een Lexus tot in detail bekijken.

  • 10 JAAR GARANTIE OP IEDERE LEXUS

    Vertrouwen en zekerheid. Dat is wat iedere autorijder mag verwachten bij het kopen en rijden van een nieuwe Lexus. Daarom biedt Lexus tot 10 jaar garantie op iedere Lexus. Daarmee rijdt u jaar op jaar volledig zorgeloos door. Dat is een van de vele voorbeelden van het ultieme comfort en de zekerheid die u krijgt bij Lexus.

De Lexus Link mobiele apps bieden u een scala aan diensten waarmee u inzicht krijgt in de status en locatie van de auto, uw rijstijl en navigatiehulp naar uw bestemming. Ook nadat u uw Lexus heeft verlaten.

Lexus Link

Documentatie