1. Elektrisch rijden
Introductie

Lexus electrified

Met aandacht voor uw beleving in de auto én daarbuiten zijn we trots op onze vooruitstrevende elektrische mobiliteit, die we voortdurend hebben weten te perfectioneren. Maak kennis met Lexus Electrified, zonder enig compromis ten aanzien van prestaties, actieradius of persoonlijke luxe.

HET IS TIJD VOOR DE TOEKOMST

Lexus Electrified is ontstaan vanuit een missie om vandaag duurzaam rijplezier van de toekomst te beleven. Meer dan vijftien jaar werkten wij onaflatend aan een range van elektrische auto's, waaronder batterij-elektrische, hybride en plug-in hybride modellen, die zowel betaalbaar als energiezuinig en dynamisch zijn. Met deze visie komen wij tegemoet aan wensen en voorkeuren van elke autoliefhebber. Tegelijkertijd onderscheiden al onze modellen zich met toekomstgerichte technologie, veiligheids- en hulpsystemen van de nieuwste generatie en het luxueuze vakmanschap dat kenmerkend is voor elke Lexus. Welkom bij Lexus Electrified, uw toekomst van elektrische mobiliteit.

EFFICIENT

Onze Lexus Electrified range vermindert niet alleen emissies, maar draagt ook bij aan een aanzienlijk lagere kilometerkostprijs.

GEBRUIKSGEMAK

Vind in onze veelzijdige Lexus Electrified range een auto die past bij uw wensen, van volledig elektrisch tot hybride.

FLUISTERSTIL

Rijd in volmaakte stilte, zonder concessies te doen aan prestaties of rijplezier.

BEKIJK ONZE LEXUS ELECTRIFIED RANGE

Voor tevredenheid

Batterij-elektrisch

VOOR GEBRUIKSGEMAK

PLUG-IN HYBRIDE

VOOR VRIJHEID

HYBRIDE