1. Elektrisch rijden
SNELLE LINKS
SNELLE LINKS
De aandrijving die bij u past

Keuzehulp voor elektrisch mobiliteit

Lexus biedt met al meer dan 15 jaar ervaring in de ontwikkeling en het perfectioneren van elektrisch aangedreven mobiliteit een range van efficiënte, duurzame en betrouwbare auto's met vrijwel geruisloze motoren. Baanbrekende technologie die het leven onderweg veilig en aangenaam maakt, en deze optilt naar een nieuw level van comfort. Het is tijd voor de volgende generatie. Tijd voor een bijzonder gevoel.

DE NIEUWE LEXUS RX WERELDPREMIERE

*One Motion Grip zal beschikbaar zijn in de eerste helft van 2024

LEXUS GEEFT NIEUWE, BATTERIJ-ELEKTRISCHE RZ DE FINISHING TOUCH

De nieuwe Lexus RZ is gebouwd op basis van het e-TNGA platform, dat specifiek voor batterij-elektrische voertuigen werd ontwikkeld. Hiermee biedt de nieuwe RZ een eersteklas rijbeleving, die een nieuwe norm stelt voor BEV’s, gebaseerd op het voor Lexus kenmerkende comfortniveau en superieure dynamiek. Door de aanwezigheid van hoogstaande nieuwe technologieën, zoals het exclusieve controlesysteem DIRECT4, onderscheidt de RZ zich met een buitengewoon goede wegligging en bochtengedrag.
 
Het DIRECT4 systeem verdeelt de aandrijfkracht op dynamische wijze over de vier wielen, waardoor de vermogensoverbrenging op elk moment optimaal is. Dit geeft de bestuurder meer vertrouwen en een groter gevoel van controle. Dankzij deze technologie is de RZ in staat om razendsnel en vloeiend te schakelen tussen voor- en achterwielaandrijving, of elke combinatie van vierwielaandrijving. Voor de nieuwe RZ is bovendien een vooruitstrevend steer-by-wire systeem beschikbaar, dat meer comfort en gemak biedt vanwege het lagere aantal stuuromwentelingen bij parkeren of rijden met lage snelheid. Zo maakt u in de RZ met een korte stuurbeweging een volledige U-bocht. Tegelijkertijd biedt het comfortabel aanvoelende stuurwiel met zijn unieke vorm een goed zicht op alle relevante informatie in het instrumentarium of het head-up display.

Hoe het voelt

Met meer dan 15 jaar ervaring in elektrische aandrijving heeft Lexus de technologie tot in de uiterste puntjes geperfectioneerd. Hierdoor heeft u een ruime keuzes aan hybride elektrische of volledig elektrische modellen.

SOORTEN ELEKTRISCHE AUTO'S

Met meer dan 15 jaar ervaring in elektrische aandrijving heeft Lexus de technologie tot in de uiterste puntjes geperfectioneerd. Hierdoor heeft u een ruime keuzes aan hybride elektrische of volledig elektrische modellen.
DE AANDRIJVING DIE BIJ U PAST

VOLLEDIG ELEKTRISCH

Geen brandstof en uitlaatgassen, maar honderden kilometers van soepel rijcomfort, met slechts een korte pauze om tussentijds op te laden.

DE AANDRIJVING DIE BIJ U PAST

HYBRIDE ELEKTRISCH

Prestaties zonder stekker, met een ingenieuze aandrijflijn die onderweg soepel schakelt tussen rijden op elektrische energie en benzine.

DE LEXUS ELECTRIFIED RANGE

Hoe wilt u zich voelen in uw Lexus? We bieden een uitgebreide range van luxueuze, deels of volledig elektrisch aangedreven modellen voor elke lifestyle en elke rit.
UX
UX Standaard
Vanaf € 47.995,-
UX Electric
UX Electric Standaard Cross over
Vanaf € 51.995,-
NX
NX Standaard
Vanaf € 66.995,-
LC
LC LC 500h Coupé
Vanaf € 137.595,-
LC Convertible
LC Convertible Standaard Convertible
Vanaf € 208.595,-
LS
LS Luxury Line Sedan Lang
Vanaf € 137.595,-

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/nl/nl