1. Elektrisch rijden
  2. Waarom Lexus Electrified
Lexus electrified

Waarom Lexus electrified

De Lexus Electrified range staat garant voor puur rijplezier en geeft een nieuwe dimensie aan luxueus vakmanschap en duurzame mobiliteit. Ervaar zelf de kracht van elektrisch rijden, met een combinatie van praktische en vooruitstrevende oplossingen en functies waarvan zowel u als het milieu profijt heeft.

VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

EFFICIËNT EN TOCH IMPACTVOL

De Lexus Electrified range maakt het verschil door vriendelijk te zijn voor uw portemonnee én onze leefomgeving. U kunt rekenen op fiscale voordelen en andere financiële besparingen. Bespaar op brandstofkosten en op onderhoud, met dynamische systemen en minder bezoeken aan de werkplaats. En geniet van de gemoedsrust van volledig emissievrij rijden wanneer u kiest voor een van onze volledig elektrische modellen.

VEELZIJDIGE KRACHT

Dankzij onze uitgebreide range van volledig elektrische en hybride auto's vindt u altijd een auto die als vanzelf aansluit bij uw wensen. Kies een milieubewuste, hybride om met volledige gemoedsrust onderweg te zijn. Of kies voor meer kracht en accelererend vermogen met een van onze high-performance hybrides en volledig elektrische modellen.

STILLE KRACHT

Dankzij onze fluisterstille elektromotoren geniet u in stilte van puur rijplezier. Comfort stond voorop bij de ontwikkeling van onze geavanceerde Direct4 vierwielaandrijving, met het luxueuze rijplezier dat kenmerkend is voor elke Lexus. Daarbij bent u verzekerd van even soepele als krachtige acceleraties en optimale stabiliteit, van enig compromis ten aanzien van prestaties is geen sprake.
Lexus oplaadservice

Eenvoudig opladen

Een belangrijke prioriteit van Lexus Electrified is het bieden van een zo plezierig mogelijke, soepele rijbeleving. Om dit te bereiken, hebben we de Lexus oplaadservice geïntegreerd in ons aanbod. Deze service is ontworpen om eventuele zorgen over het opladen van uw elektrische Lexus weg te nemen.

Met de Lexus oplaadservice kunt u eenvoudig en efficiënt uw batterij opladen, waar en wanneer u maar wilt. We bieden ook transparante informatie over de kosten van het opladen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bovendien staan we klaar om al uw vragen met betrekking tot het opladen van uw auto te beantwoorden, zodat u vol vertrouwen de weg op kunt gaan en kunt genieten van de luxe en prestaties van uw Lexus elektrische voertuig. Uw gemoedsrust is onze zorg.

BATTERIJ EN ACTIERADIUS

Go Beyond

Geef uw rijbeleving een extra dimensie met onze vooruitstrevende Lexus Electrified technologie. Ervaar gemoedsrust achter het stuur door de krachtige batterij en de royale actieradius van onze volledig elektrische en hybride modellen. Ontdek de werking van het Lexus Battery Management System, en lees alles over de wijze waarop we de batterij van uw auto recyclen.
AANBIEDINGEN

BEKIJK ONZE AANBIEDINGEN

Wanneer u kennismaakt met de wereld van Lexus Electrified, is het goed om te weten dat u in aanmerking komt voor fiscaal voordeel en andere financiële voordelen. Lees meer over mogelijke subsidieprogramma's van de overheid, vrijstelling van wegenbelasting en nog veel meer. 
EEN ELEKTRISCHE TOEKOMST

PIONIER VOOR U

Het verhaal van onze pioniersrol in het perfectioneren van elektrische mobiliteit is uitgegroeid tot de norm voor een volledig elektrische toekomst. Door de rijder centraal te stellen in onze designs en technologie beleeft u puur rijplezier en sportieve dynamiek, gecombineerd met de gemoedsrust van milieubewuste mobiliteit.