1. Zakelijk
  2. Financial lease
De luxe van het spreiden

Lexus Financial lease

Lexus Financial Lease is er speciaal voor de zakelijke rijder. Hiermee weet u vooraf waar u aan toe bent en u profiteert van fiscale voordelen. Voor nieuwe auto's & occasions.

Met Lexus Financial Lease, een leasevorm voor ondernemers en zelfstandigen, wordt de auto vanaf de eerste dag uw eigendom zonder een beroep te doen op het bedrijfskapitaal. De auto komt buiten de normale bedrijfsfinanciering te staan en wordt op uw balans opgenomen. Zaken als afschrijving en rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Vooraf bepaalt u de looptijd, het maandbedrag en de eventuele slottermijn. Na het voldoen van het slottermijn of de laatste maandelijkse betaling wordt de auto bedrijfseigendom. Lexus Financial Lease biedt duidelijkheid van begin tot eind, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Waarom kiezen voor Lexus Financial Lease?

  • U wordt direct economisch eigenaar van uw Lexus met Financial Lease.
  • Mobiliteit zonder eenmalige investering
  • Scherpe tarieven, eventueel met slottermijn
  • Fiscale voordelen: afschrijving, investeringsaftrek en rente-aftrek
  • Mogelijk bij nieuw én occasion
  • Geen kilometerbeperking

Wat is Financial Lease?

Word eigenaar van uw Lexus met Financial Lease. Geniet van talloze fiscale voordelen, waaronder investeringsaftrek en btw-teruggave. Zodra u de overeenkomst sluit, wordt de auto opgenomen in uw balans, waardoor u economisch eigenaar wordt. De auto fungeert gedurende het hele contract als onderpand. Na een flexibele looptijd van 12 tot 84 maanden, eindigt het Financial Lease-contract en blijft de auto volledig uw eigendom.

Met Lexus Financial Lease regelt u zelf de verzekering, reparatie, onderhoud en eventuele andere kosten gedurende het gebruik. Natuurlijk kan Lexus u ook daarin ontzorgen. Deze lease-optie is niet alleen geschikt voor nieuwe modellen, maar ook voor gebruikte auto's.

Hoe werkt een slottermijn bij Financial Lease?

Bij Lexus Financial Lease heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een slottermijn. Dit is een vooraf vastgesteld restbedrag dat u aan het einde van de looptijd van het leasecontract betaalt. Gedurende de looptijd van het contract betaalt u over dit bedrag geen aflossing, alleen rente. Het voordeel van een slottermijn is dat u daardoor een lager maandbedrag heeft tijdens de leaseperiode.

Bijtelling en Financial Lease

Ontdek Financial Lease, speciaal ontworpen voor de zakelijke markt. Geniet van het gemak om uw zakelijke auto ook privé te kunnen gebruiken. Als u jaarlijks meer dan 500 kilometer privé rijdt, geldt er een bijtelling. Het bijtellingspercentage is afhankelijk van het gekozen voertuig en wordt mede bepaald door de waarde van de auto. Zo biedt Financial Lease flexibiliteit en transparantie voor uw zakelijke mobiliteit.