1. Lexus rijders
  2. Service & Onderhoud
  3. Schade en glasherstel
Elke dag een ultieme rijervaring

Lexus Schade en glasherstel

Lexus doet er alles aan dit voor u te verzorgen, ook in geval van schade aan uw Lexus of een klein sterretje in uw voorruit. Uw Lexus is bij onze gespecialiseerde monteurs in goede handen.

ZOEK EEN LEXUS DEALER

Elke dag weer een ultieme rijervaring

Uw keuze voor Lexus, gaat gepaard met comfort, luxe, kwaliteit, maar bovenal betrouwbaarheid. Ook bij schade en ruitherstel kunt u rekenen op de service die u gewend bent van uw Lexus dealer. Naast het schadeherstel wordt ook de taxatie van de schade door uw Lexus dealer verzorgd. Voordelen:

  • Reparatie met originele Lexus-onderdelen
  • Speciaal opgeleide servicemonteurs
  • Taxatie van schade door Lexus dealer

Ruitschade

Uw veiligheid is onze prioriteit. U staat er wellicht niet bij stil, maar ruiten zijn een belangrijk onderdeel van uw auto. Ze zijn vaak voorzien van sensoren, verwarmingsdraden of geïntegreerde antennes. Ze vormen ook een essentieel onderdeel van de constructie. Tevens zorgt de voorruit voor de meest optimale werking van de airbags in het geval van een aanrijding. 

Lexus Glasservice

Een sterretje in uw voorruit door opspattende steentjes? Een barst kan al snel een scheur worden. Uw Lexus dealer voorkomt erger en repareert of vervangt uw autoruit. De gespecialiseerde monteurs kennen uw auto door en door. Er worden altijd originele fabrieksruiten en onderdelen gebruikt. Wanneer u uw reparatie laat uitvoeren door de Lexus dealer behoudt u uw fabrieksgarantie. En wanneer uw verzekering een eigen risico berekent, komt de Lexus dealer u tegemoet in deze kosten.  Voor ruitschade is elke Lexus dealer aangesloten bij Dealerglass. Zij zorgen ervoor dat u altijd terecht kunt bij een officiële Lexus dealer.