Afbeelding van het pand van Lexus Amsterdam

WELKOM BIJ

LEXUS BREDA

LEXUS BREDA

Benieuwd wat we bedoelen met ‘Experience Amazing’? Breng dan eens een bezoek aan Lexus Breda. Ontdek het oog voor detail in alle Lexus modellen, maar ook in onze hoogstaande klantenservice. Beiden zijn typisch Japans en simpelweg een klasse apart.

9 GEMIDDELDE SCORE LEXUS BREDA (TNS NIPO)

Onze beoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland.

ACTIES

 •     Gratis onderhoud

  ONTDEK DE VOORDELEN VAN LEXUS

  NU TIJDELIJK MET 5 JAAR GRATIS ONDERHOUD

  De toewijding van Lexus merkt u in alles. Zo kunt u tot wel 10 jaar garantie ontvangen en nu ook tijdelijk profiteren van 5 jaar gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Lexus. Ervaar deze en vele andere voordelen van Lexus.

 •     Witte lexus UX

  DIT IS HET MOMENT OM UW LEXUS WINTERKLAAR TE MAKEN

  LEXUS ELEMENTS CHECK

  Omdat u in de winter niet voor onverwachte verrassingen wilt komen te staan, nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor uw Lexus Elements Check.

 •     Witte lexus UX

  PRIVATE LEASE NU VANAF € 529,- P/M*

  ERVAAR DE LEXUS UX

  De geheel nieuwe Lexus UX heeft de looks van een SUV met de wendbaarheid en het compacte formaat van een crossover. Daarnaast geeft de hoge zitpositie u perfect zicht op de weg. Ervaar de Lexus UX nu al vanaf € 39.995,- of € 529,- per maand.

 •     Witte lexus UX

  ERVAAR DE LEXUS UX 300e

  100% ELEKTRISCH
  8% BIJTELLING

  De Lexus UX 300e tilt elektrisch rijden op naar het comfort van Lexus. Ook in 2022 kunt u nog profiteren van het gunstige 8% bijtelling tarief. Neem contact op met uw Lexus dealer voor meer informatie.