1. Ontdek Lexus
  2. Lexus ATP Tour Partnership
PARTNERSHIP

LEXUS X ATP TOUR

Eerder dit jaar sloot Lexus een meerjarig partnership met ATP (Association of Tennis Professionals), als Official Automotive Partner en Premium Partner van de ATP Tour.

Lexus en de ATP Tour kennen beide een lange traditie van innovatie, prestaties en het streven naar perfectie. De fans en klanten staan altijd voorop, met voor beide merken een sterke focus op het bieden van een onvergetelijke ervaring.

Lexus electrified

DE GLOEDNIEUWE LBX

Bent u klaar om het alledaagse buitengewone te ervaren met de komst van de Lexus LBX? Kom meer te weten over de high-performance, 5e generatie hybride elektrisch Lexus en ontdek de unieke LBX atmospheres waaruit u kunt kiezen.

Lexus nieuwe Official Car Supplier van ABN AMRO Open

Tijdens het toernooi komen verschillende geëlektrificeerde Lexus-modellen in actie voor het vervoer van spelers en officials. Ook kunnen de bezoekers voor het eerst kennismaken met de nieuwe Lexus LBX.

Met het nieuwe partnerschap breidt Lexus de betrokkenheid bij de tennissport verder uit. Eerder werd Lexus al de Official Automotive Partner voor de ATP Tour. Na de toernooien in Montpellier en Marseille is het ABN AMRO Open het derde ATP-toernooi van 2024. Tijdens het ABN AMRO Open komen zes van de top-10 spelers in actie.

 

LEXUS X ATP'S EXCLUSIEVE SERIE

LEXUS ATP HEAD2HEAD ZOEKTOCHT

Duik in een opwindende serie die spelersuitdagingen naar een heel nieuw niveau tilt. Bekijk elk moment met alle afleveringen op YouTube.

2024 KALENDER VAN DOOR LEXUS GESPONSORDE TOERNOOIEN

LEXUS X ATP TOUR

GAME. SET. ELECTRIFY.

Tennis & Lexus. Een perfecte match. De voorbereiding, inspanning en momenten van een strijd die uw hart sneller doet kloppen.

LEXUS X ATP TOUR

LEES MEER OVER DE SAMENWERKING

Lees meer over het meerjarige partnership tussen Lexus en de ATP Tour. Ontdek meer over de toernooien en de modellen van Lexus Electrified, met content over Lexus en de ATP Tour.