1. Ontdek Lexus
  2. Safety
  3. Road sign assist
Lexus safety system +

Road Sign Assist (RSA)

Blijf tijdens uw rit op de hoogte over de situatie op de weg, vanuit de meest betrouwbare bron: de weg zelf. Met behulp van Road Sign Assist zien bestuurders geen belangrijke zaken over het hoofd, alle informatie wordt rechtstreeks op het display weergegeven.

Road Sign Assist maakt gebruik van een camera die de borden herkent en op uw dashboard weergeeft. Alle Europese borden zijn in de database opgenomen, zodat u terdege bent voorbereid op de weg die voor ligt.

In druk verkeer en op wegen die al uw aandacht vergen, kunnen borden soms door de bestuurder over het hoofd worden gezien en daardoor aanzienlijke vertraging veroorzaken. Road Sign Assist blijft alert bij elk verkeersbord, waardoor u op de hoogte blijft van alle voor u relevante informatie.

Disclaimer: Leest u alstublieft de gebruiksaanwijzing van het veiligheidsysteem van Lexus en gebruikt u het nimmer ter vervanging van menselijke bediening. De bestuurder blijft altijd verantwoordelijk voor veilig weggedrag.

MODELLEN MET DEZE TECHNOLOGIE

UX
UX Standaard
Vanaf € 44.995,-
NX
NX Comfort Line
Vanaf € 61.995,-
ES
ES Business Line
Vanaf € 61.895,-
LS
LS Luxury Line Sedan Lang
Vanaf € 149.995,-

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/nl/nl?model=ct%2Crxl%2Cnx%2Cis%2Crc%2Crf%2Ces%2Cll%2Cls%2Cux