1. Ontdek Lexus
  2. Technology
ONTDEK LEXUS

TECHNOLOGIE

Wij zien technologie als de katalysator voor innovatie. We passen nooit zomaar de nieuwste innovaties toe, maar ontwikkelen deze verder en vinden daarbij nieuwe en verrassende toepassingen.

ONVERWACHTE TOEPASSINGEN ONTDEKKEN

Onze benadering van technologie is altijd dynamisch en staat nooit stil. In plaats van technologieën in hun bestaande vorm toe te passen, zien wij deze als vertrekpunt voor nieuwe ontwikkelingen. Met de blik altijd vooruitgericht denken we creatief en zo breed mogelijk, en houden we de nieuwste technieken kritisch tegen het licht.
ONTDEK LEXUS

INNOVATIES MET FANTASIE

Toepassen van geavanceerde technologie is nooit een doel op zich. We integreren het in onze gedurfde ideeën en in de ontwikkeling van nieuwe modellen.
ONTDEK LEXUS

PREMIUM UITRUSTING

Baanbrekende technologie alleen is niet genoeg. Het moet op het hoogste niveau worden toegepast. In alle modellen van Lexus vindt u toonaangevende innovaties, in combinatie met ultieme luxe.
ONTDEK LEXUS

VEILIGHEID VAN LEXUS

Uw veiligheid is onze prioriteit. Met het Lexus Safety System + betreden we een nieuw tijdperk van ongevalpreventie, om u, uw passagiers, andere weggebruikers en voetgangers tegen onheil te behoeden. Door uw rijvaardigheid te ondersteunen en verstevigen, vergroot Lexus Safety System uw gemoedsrust en biedt u het vertrouwen voor uw rit.
ONTDEK LEXUS

BAANBREKENDE TECHNOLOGIE

De rijervaring is altijd aan evolutie onderhevig. Wij maken gebruik van de kracht van technologie om deze te bevorderen. Zo geven we de toekomst vorm.
ONTDEK LEXUS

INTELLIGENTE HULPSYSTEMEN

Het LSS+ veiligheidssysteem werkt intuïtief en intelligent om u tijdens het rijden te ondersteunen en te beschermen, met een helder zicht en stabiele rijeigenschappen.
ONTDEK LEXUS

HYBRIDE TECHNOLOGIE

Uitzonderlijk efficiënt. Lagere emssies. Dynamisch vermogen. En een ongeëvenaard luxe rijervaring. Onze vooruitstrevende hybride technologie blijft koploper in innovatie.