1. Ontdek Lexus
  2. Technology
  3. Lexus Nanoe X
TECHNOLOGIE

LEXUS met nanoe™ X

Bij Lexus vinden we dat het welzijn van alle inzittenden aan boord van een onze auto's op zoveel mogelijk manieren moet worden beschermd. Zo zorgen we met de nanoe™ X technologie voor luchtzuivering van Panasonic voor schonere en gezondere lucht in het interieur. Dat draagt bij aan een comfortabeler en meer bewuste rijbeleving.

BETERE LUCHTZUIVERING

BETER ADEMHALEN, BETER VOELEN

De door Panasonic ontwikkelde nanoe™ X technologie voor luchtzuivering houdt de lucht in de auto zo puur mogelijk. Het systeem verbetert de luchtkwaliteit, met het tienvoudige van de reactieve componenten die de vorige generatie van de nanoe™ technologie in het interieur bracht. Zo ervaart u de voordelen van deze nieuwste generatie van nanoe™ X technologie.

Vermindert potentieel schadelijke en onaangename deeltjes Brengt watermoleculen met microscopisch kleine hydroxylradicalen in de luchtstroom, om nare luchtjes, schimmelvorming, virussen, bacteriën, pollen en andere allergenen tegen te gaan Voorkomt de verdamping van vocht om de huid beter gehydrateerd te houden.

Japans en internationaal academisch onderzoek, onder meer door het Japan Food Research Laboratory. Volledige informatie en bronvermelding beschikbaar bij Evidence | Verificatie | Alles over nanoeX | nanoeX | Panasonic UK & Ireland.

LEXUS MODELLEN MET nanoe™ X

  • LC
    Beleef nanoe™ achter het stuur van deze luxueuze coupé. Afhankelijk van de uitvoering is deze uitgerust met een glazen dak.
  • LS 500h
    Behalve krachtige prestaties en een elegant design beschikt u in deze luxueuze sedan over nanoe™ technologie.