1. Zakelijk
  2. Wagenpark
De keuze voor lexus

Fleetmanager

Wagenparkbeheerders zetten vraagtekens bij diesel. Want: te vervuilend. Lexus biedt een verfrissend alternatief: Lexus Hybrid. Betrouwbare techniek met een lage Total Cost of Ownership. Overtuig uzelf.

KEUZE VOOR LEXUS

Onze keuze voor toonaangevende voertuigen en opties zorgt ervoor dat u aan de verwachtingen van de chauffeurs voldoet en deze zelfs overtreft.

Ontdek waarom Lexus de perfecte keuze is voor fleetmanagers; rotsvaste restwaarden, voortdurende investeringen in geavanceerde hybride technologie, een uitzonderlijke reputatie op het gebied van veiligheid en een ervaren team van vlootspecialisten die zich volledig inzetten voor een uitstekend serviceniveau dat past bij het merk Lexus. Ook voor de Lexus rijders zorgen we voor service van het hoogste niveau. Onze dealers behalen een gemiddelde score van 9.2/10 in klanttevredenheidsonderzoek (TNS NIPO).

Fleetmananger

Toekomst

Als autofabrikant zien we het als onze verantwoordelijkheid om voorop te lopen met ons milieubeleid. Voor de autobranche en de samenleving in het algemeen zal het streven naar duurzaamheid deze eeuw de grootste en belangrijkste uitdaging vormen. Dat wij deze uitdaging aangaan, is niet alleen zichtbaar in onze producten, maar in elk aspect van onze bedrijfsvoering.

 

Gedreven door een duidelijke visie op duurzame mobiliteit zijn wij: - Pioniers op het gebied van milieuvriendelijke technologieën als Full Hybrid auto's - Bezig met het verminderen van de milieubelasting als gevolg van onze bedrijfsvoering - Gefocust op recycling en hergebruik om bij de productie minder grondstoffen te gebruiken - Gemotiveerd om samen te werken met lokale gemeenschappen om de kwaliteit van het milieu ter plaatse te verbeteren Niet voor niets heeft Lexus een gemiddelde range uitstoot van slechts CO2 93 – 161 g/km waarbij de nieuwe Lexus executive sedan - ES 300h met 100 gram een unieke is in zijn segment. 
FLEETMANAGERS

PRATEN MET EEN LEXUS FLEET SPECIALIST

Er is geen twijfel dat een bedrijfswagen een halo-effect heeft op het imago van uw bedrijf, dus de keuze van de juiste wagenparkpartner is van cruciaal belang. Uw wagenpark moet ook fiscaal efficiënt zijn, met concurrerende exploitatiekosten gedurende de gehele levensduur, en toch flexibel genoeg om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse chauffeurs en hun evenwicht tussen werk en privéleven. Als u verantwoordelijk bent voor een wagenpark, neem dan contact op met een van onze fleet specialisten van het Lexus Fleet Team op 0347 - 367 943 of mail naar wagenparkbeheer@lexusfs.nl
FLEETMANAGERS

Betrouwbaar en veilig

Lexus staat in 2018 van alle premium merken voor het zevende opeenvolgende jaar bovenaan het betrouwbaarheidsonderzoek J.D. Power U.S. Vehicle Dependability Study (VDS). Vier Lexus modellen werden bovendien uitgeroepen tot betrouwbaarste auto in hun categorie.
 
Naast betrouwbaarheid staat veiligheid bij ons ook hoog in het vaandel. Zo heeft de volledig nieuwe Lexus ES de maximale score van vijf sterren behaald tijdens de meest recente botsproeven van Euro NCAP. Met een hoge overall score van 86.25 is Lexus’ premium sedan een van de veiligste auto’s op de weg. De Lexus ES is getest onder de nieuwe, strengere 2018-regels waaronder de bescherming van fietsers door autonome noodstopsystemen.