1. Zakelijk
  2. Wagenpark
Oplossingen op maat

Wagenparkbeheer

Lexus Zakelijk biedt altijd een duurzame oplossing op maat. Ontdek de leasemogelijkheden voor wagenparkbeheerders, zoals Operational Lease en Financial Lease.

Of u een groot of klein wagenpark beheert, bij Lexus Zakelijk bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod aan mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf. Van personenauto's tot diverse leaseopties, waaronder Operational Lease en Financial Lease: Lexus Zakelijk biedt maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op de mobiliteitsbehoefte van u en uw medewerkers. Daarnaast biedt Lexus Zakelijk diverse interessante mogelijkheden voor de verduurzaming van uw wagenpark.

De voordelen van uw Lexus wagenpark:

  • Een uitgebreide keuze, van personenauto's tot passende oplossingen voor zakelijke behoeften 
  • Flexibele leaseopties, afgestemd op uw wensen 
  • Toonaangevend in Hybrid en mobiliteitsinnovaties 
  • Uitstekende brandstof- en exploitatiekosten 
  • Lage gemiddelde CO2- en NOx-uitstoot 
  • Betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid dankzij technologie van topkwaliteit 

Een complete wagenparkoplossing bij Lexus

Zakelijk Nederland heeft de ambitie om het wagenpark te verduurzamen en afscheid te nemen van diesel. Dit vraagt om flexibele en efficiënte oplossingen voor zowel personenauto's als andere voertuigen. Met Lexus Hybrid, plug-in hybride en batterij elektrische modellen kunt u uw vloot op meerdere manieren verduurzamen. Lexus Zakelijk ontzorgt u ook bij het onderhoud van uw wagenpark en biedt een zorgeloze laadservice voor plug-in hybrides en elektrische Lexus-modellen. Kortom, voor een allesomvattende aanpak van wagenparkbeheer bent u bij Lexus Zakelijk aan het juiste adres.

Een efficiënter en duurzamer wagenpark?

Voor het MKB zijn flexibele mobiliteitsoplossingen des te belangrijker. Daarom biedt Lexus niet alleen de keuze uit Operational- of Financial Lease, maar ook diverse andere mobiliteitsservices om uw wagenpark optimaal in te richten. Met deze producten behoudt u niet alleen grip op uw mobiliteitskosten, maar dankzij het diverse aanbod hybride- en elektrische modellen van Lexus kunt u ook uw wagenpark op een efficiënte manier verduurzamen. Vraag een zakelijk adviesgesprek aan om alle mogelijkheden te bespreken.
  • Car sharing Dé oplossing om uw zakelijke mobiliteit flexibeler en efficiënter te maken. Lexus werkt hiervoor samen met WeGo. Met WeGo en de handige app zijn uw medewerkers binnen 1 minuut onderweg als zij een auto nodig hebben. Daardoor bespaart uw wagenpark kosten en staan uw auto's minder vaak stil. Bovendien draagt autodelen bij aan het verlagen van de CO2- en NOx-uitstoot van uw wagenpark.
  • Mobiliteitsbudget Met een mobiliteitsbudget geeft u uw medewerkers de vrijheid om hun eigen mobiliteit in te richten. Zij kunnen zelf kiezen hoe ze van A naar B reizen, met een privéauto of het openbaar vervoer. Voor een aantrekkelijk maandbedrag kunnen uw medewerkers in een nieuwe Lexus rijden zonder bijtelling te hoeven betalen. Alles is dan geregeld, alleen nog even tanken.
  • Lexus Oplaadservice Met de Lexus laadpas en de bijbehorende app kunnen uw medewerkers hun elektrische of plug-in hybride Lexus opladen bij vrijwel alle publieke oplaadpunten en snelladers in Nederland. Daarnaast profiteert u van de lage laadtarieven van onze partner Vattenfall InCharge.