1. Zakelijk
  2. ZZP
De keuze voor Lexus

ZZP

De exploitatiekosten van Lexus behoren tot de laagste van alle premium automerken. En dat is niet de enige reden waarom een Lexus voor zzp’ers de ideale zakenauto is. Ontdek alle voordelen en welk Lexus model het beste aansluit op uw wensen.

WAAROM LEXUS?

Met een hybride Lexus rijdt u tot de helft van de tijd elektrisch*. Zónder zelf te hoeven laden. Dat doet een hybride Lexus namelijk zelf. Met het hoge gecombineerde vermogen van de elektro- en benzinemotor komt u nooit kracht tekort. Terwijl u toch zuiniger rijdt dan menig andere auto in dezelfde klasse. Een Lexus Hybrid is hét alternatief voor diesel. Met een lagere CO2- en NOX-uitstoot. Niet voor niets is Lexus de benchmark wat hybride rijden betreft.

Waarom een Lexus leaseauto?

  • Betaalbare luxe
  • Kostenbesparing
  • Geavanceerde zelfopladende hybride technologie
  • Standaard Red Carpet Treatment

Betrouwbaar en veilig

U wilt toch ook een zakenpartner waarop u kunt bouwen? Dat treft; van alle premium merken staat Lexus voor het zevende opeenvolgende jaar bovenaan een omvangrijk Amerikaans betrouwbaarheidsonderzoek. Vier Lexus modellen werden bovendien uitgeroepen tot betrouwbaarste auto in hun categorie. Naast betrouwbaarheid staat veiligheid bij ons ook hoog in het vaandel. Zo heeft de volledig nieuwe Lexus ES de maximale score van vijf sterren behaald tijdens de meest recente botsproeven van Euro NCAP. Hiermee is Lexus’ executive sedan een van de veiligste auto’s op de weg.