1. Ontdek Lexus
  2. Prestaties
  3. F sport
PRESTATIES

F SPORT

Elk model uit het F SPORT gamma van Lexus is geïnspireerd op de LFA supersportauto, de RC F en GS F. Met deze modellen krijgt de toch al opvallende uitstraling van Lexus een sportievere styling. De Lexus F filosofie wordt toegepast op het F SPORT label in de vorm van een gespierd design, een op sportief rijden geënte cockpit en strakke rijeigenschappen. Voor u als bestuurder dragen al deze aanpassingen bij aan uw rijplezier.

F SPORT EXTERIEUR

De F SPORT styling springt direct in het oog, met de bekende spindelvormige grille voorzien van honingraatrooster en chromen details. Grote koelopeningen voor de remmen en aerodynamische luchtgeleiders op de voorspoiler onderstrepen de doelmatige uitstraling en geven bovendien extra downforce. Unieke lichtmetalen velgen en subtiele F SPORT badges maken het design compleet.
PRESTATIES

EXCLUSIEVE VELGEN EN WIELOPHANGING

Voor een superieure grip in bochten zijn de lichtmetalen velgen uitgerust met laagprofiel banden. Ook de voor- en achterwielophanging zijn afgestemd op een betere en strakkere wegligging.
PRESTATIES

EXCLUSIEVE VOORBUMPER EN GRILLE

Met de herkenbare spindelvormige grille en unieke bumper maakt het opvallende front van de F SPORT een krachtig designstatement. De diepere, lagere voorzijde is voorzien van een geïntegreerde spoiler, aan weerszijden geflankeerd door separate honingraatvormige grilles.

F SPORT INTERIEUR

In het op de autosport geïnspireerde interieur van onze F SPORT modellen vindt u exclusief ontworpen sportstoelen, pedalen van geborsteld aluminium en een F SPORT stuurwiel. Neem plaats in deze met zorg afgewerkte cockpit en zie hoe elk detail is ontworpen om u te verbinden met de auto en zijn sportieve rijbeleving.
PRESTATIES

HIGH-PERFORMANCE STOELEN

De F SPORT stoelen hebben een meer geprononceerd profiel en een betere pasvorm, waardoor u met name in bochten beter wordt ondersteund. De elegante lederen bekleding is met de hand gestikt door onze Takumi vakmensen.
PRESTATIES

DISPLAY VOOR HET CIRCUIT

Op het dynamische design van het F SPORT instrumentarium leest u alle belangrijke voertuiggegevens af. Zo heeft u ook alle gegevens over de prestaties wanneer dat nodig is. Het gelaagde instrumentarium is verbonden met Drive Mode Select, het gelaagde instrumentenpaneel varieert afhankelijk van uw rijmodusinstelling.

Opmerking: leverbaar voor specifieke modellen in het gamma van Lexus.

PRESTATIES

SPORTSTUUR EN SPORTPEDALEN

Het ergonomisch gevormde sportstuur met F SPORT badge is evenals de pookknop fraai afgewerkt in geperforeerd leder. Onder uw voeten vormen de pedalen van geborsteld aluminium nog een verwijzing naar het sportieve karakter van de F SPORT modellen, met extra grip en een verbeterd pedaalgevoel.

Opmerking: leverbaar voor specifieke modellen in het gamma van Lexus.