1. Elektrisch rijden
  2. Batterij elektrisch
ONTDEK ONZE ELEKTRISCHE MODELLEN

LEXUS BATTERIJ-ELEKTRISCH

Een elektrische auto van Lexus is makkelijk op te laden en biedt enerverende rijeigenschappen. Zo combineert u milieubewustzijn met puur rijplezier en een perfect afgewerkt interieur.

BATTERIJ-ELEKTRISCH

Nu in de showroom

De compleet nieuwe Lexus RZ

In april 2022 introduceerde Lexus haar eerste volledig vanaf het fundament opgebouwde batterij-elektrische model (BEV). De compleet nieuw ontwikkelde Lexus RZ 450e onderscheidt zich met het unieke Lexus design en een rijbeleving die wordt ondersteund door de meest geavanceerde technologie op gebied van elektrische mobiliteit. 
DE NIEUWE UX 300e

LEXUS UX 300e

Maak kennis met een evolutie van de eerste volledig elektrisch aangedreven Lexus, met een 40% grotere actieradius, meer veiligheidsfuncties, geavanceerde technologie en een nog intensere rijbeleving. Deze compacte urban crossover biedt nu een nog intensere rijbeleving, waarbij alles draait om elegantie, dynamiek en hoogstaand rijcomfort.
BATTERIJ-ELEKTRISCH

HOE ELEKTRISCH RIJDEN WERKT

Maak kennis met de wereld van elektrische auto's van Lexus. Een wereld waarin u met de Lexus Oplaadservice moeiteloos uw auto oplaadt en waar u in stilte geniet van elke rit.

De aandrijving die bij u past

Oplaadservices

Elektrisch rijden betekent ook connected rijden. Mobiele technologie en uw auto werken samen om u een scala aanv diensten te bieden - van Find My Car tot het maken van een onderhoudsafspraak. Zo maakt u uw ritten efficiënt en zonder problemen.
BATTERIJ-ELEKTRISCH

CONNECTED MET DE TOEKOMST

Elektrisch rijden betekent ook connected rijden. Mobiele technologie en uw auto werken samen om u een scala aan diensten te bieden - van Find My Car tot het maken van een onderhoudsafspraak. Zo maakt u uw ritten efficiënt en zonder problemen.