1. Ontdek Lexus
  2. Prestaties
  3. F Filosofie
Prestaties

F Filosofie

Voor ons bestaan de prestaties van een auto uit veel meer dan alleen motorvermogen. Het gaat om een pure rijervaring, zowel fysiek als emotioneel.

PASSIE VOOR PRESTATIES

In alles wat we doen, streven we voor onze klanten een bijzondere beleving na. Een beleving die de zintuigen prikkelt, passie oproept en talent stimuleert. Een gevoel van verbondenheid tussen bestuurder, auto en het wegdek. Deze visie hebben wij gebundeld in onze F-filosofie.

GEBOREN OP HET CIRCUIT

Hoe maak je een auto die garant staat voor een unieke en sensationele rijervaring? Antwoord: op het circuit. Dat is waar we onze auto's testen, op precies dezelfde plek waar de meest beroemde coureurs ter wereld strijd voeren, records breken en overwinningen behalen.
PRESTATIES

FUJI SPEEDWAY & DE NÜRBURGRING

Het testen van onze auto's vindt voor het grootste deel plaats in Japan, op de legendarische Fuji Speedway. De 'F' in onze F -filosofie is ontleend aan de naam van een van 's werelds meest uitdagende circuits.

We voeren ook tests uit in Europa, op de beroemde Nürburgring in Duitsland. De Nürburgring Edition van de Lexus LFA is een passend eerbetoon aan deze locatie. Het is een uitzonderlijke auto die vanwege een oplage van slechts 50 exemplaren uiterst zeldzaam is.

De nieuwe Lexus LC sportcoupé maakte een veelbesproken debuut tijdens de jaarlijkse 24-uurs race op de Nürburgring. De auto werd onthuld tijdens de Proloog-parade die aan de race vooraf ging.

PRESTATIES

HISTORIE MET SUPERCHARGER

De Lexus LFA is in elk opzicht een supersportauto. Hij volgt en versterkt onze traditie van innovaties uit de racesport. De LFA komt voort uit onze passie om telkens opnieuw grenzen te verleggen en is een treffend en perfect uitgewerkt voorbeeld van onze ambitieuze visie.

In de LFA vindt u het meest extreme voorbeeld van ons streven om de ultieme connectie tussen auto en bestuurder tot stand te brengen. Zijn revolutionaire karakter en uitrusting zijn echter ook van invloed op de overige modellen in ons gamma, inclusief onze F-modellen. Wij streven naar de allerbeste en meest complete prestaties voor elke Lexus. Om dat streven waar te maken, is het circuit de testomgeving voor elke Lexus die de F-badge draagt.

PURE PRESTATIES

Wij streven voor elk model in ons gamma naar de allerbeste, meest spectaculaire prestaties. Daarom zien wij het circuit als laboratorium voor onze F -modellen.
PURE PRESTATIES

F MODELLEN

Met elk van onze F-modellen kiest u voor pure passie en prestaties. De F-badge staat voor een pure rijbeleving die volledig aansluit op onze F- filosofie.
PURE PRESTATIES

F SPORT

Met het F SPORT label krijgt u met de Lexus van uw keuze een spannend voorproefje van onze F-filosofie. Uw Lexus krijgt diverse upgrades ten aanzien van design en wielophanging, met als doel een sportievere rijbeleving.