1. Kopen & aanbiedingen
  2. Online bestel- en contactmogelijkheden
Wij helpen u graag verder

Online bestel- & contactmogelijkheden

Lexus biedt diverse manieren om online contact op te nemen of zelfs een auto te bestellen. Voor zowel koop- als Private Lease. Ontdek hieronder de diverse mogelijkheden.

Stel uw auto samen en bestel online

Kies uw favoriete Lexus model en uitvoering en stel deze geheel naar wens samen in de configurator. Nadat u de gewenste kleur, velgen en eventuele accessoires gekozen heeft is het in de laatste stap onder andere mogelijk om uw Lexus te bestellen. Vul het bestelformulier in met uw persoonlijke gegevens en de dealer neemt binnen één werkdag contact met u op om de bestelling door te nemen en te bevestigen.

Bereken uw inruilwaarde en bestel online

Bereken eenvoudig en snel online de inruilwaarde van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten bijbetalen om in een gloednieuwe Lexus te kunnen rijden. Klik vervolgens op ‘Contact & Bestel’, vul uw gegevens in en de dealer neemt binnen één werkdag contact met u op om de bestelling door te nemen en te bevestigen.

Bereken Private Lease tarief en bestel online

Kies uw favoriete Lexus model en uitvoering en stel deze geheel naar wens samen in de configurator. Selecteer daarnaast ook de gewenste looptijd en het aantal kilometers dat u verwacht te gaan rijden. Klik vervolgens op ‘bestel nu’, vul uw gegevens in en Lexus neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw bestelling door te nemen en te bevestigen.

Ontdek nieuwe en gebruikte Lexus

Bent u nog niet direct van plan om een auto te bestellen, ontdek dan eerst rustig alle nieuwe Lexus en Lexus Occasions. Of neem via één van de diverse contactmogelijkheden contact met ons op.