1. Elektrisch rijden
 2. Oplaadservice
 3. Lexus laadpas
Simpel onderweg opladen met de app

Lexus laadpas

Met de Lexus Oplaadservice laadt u zorgeloos onderweg uw Lexus op. Met de Lexus laadpas en app heeft u toegang tot vrijwel alle 120.000 publieke laadpunten in Nederland en blijft het aantal laadpunten in de omringende landen ook continu groeien. Bovendien kunt u gebruikmaken van de diverse snelladers onderweg. In de app kunt u gemakkelijk zien waar een laadpunt is, met welk vermogen u kunt opladen én wat de kosten hiervan zijn. Deze kosten worden automatisch maandelijks doorbelast aan u of uw werkgever. En de kosten van het thuis opladen automatisch vergoed. Zodat u hier verder geen omkijken naar heeft. Uw Lexus veilig en comfortabel opladen, waar en wanneer het u uitkomt. Daarvoor is Lexus Oplaadservice.

Overal opladen met de laadpas

 • Eenvoudig uw laadsessies starten en beëindigen
 • Geen aanvraagkosten
 • Te gebruiken bij alle publiek laadpunten en snellaadstations in Nederland
 • Ook in het buitenland te gebruiken via de partnernetwerken in o.a. België, Duitsland, Frankrijk, UK, Denemarken en Zweden en steeds meer landen.
 • Extra voordelig laden bij publieke Vattenfall InCharge-laadpunten of bij een van de ruim 100 McDonalds snelladers
 • Inzicht in al uw laadsessies
 • PARTNERSHIP LEXUS EN VATTENFALL INCHARGE

  Elektrisch rijden speelt een belangrijke rol bij het duurzamer maken van de wereld om ons heen. Daarom zijn Lexus Oplaadservice en Vattenfall InCharge een samenwerking aangegaan. Vattenfall InCharge bouwt momenteel aan het grootste oplaadnetwerk van Europa en wil zo consumenten en bedrijven helpen met hun laadpalen en laadinfrastructuur. Door de samenwerking van Lexus Oplaadservice en Vattenfall InCharge kunnen we u een uitgebreid netwerk van goede en betaalbare laadpalen leveren, maar ook investeren in innovatieve diensten, zoals slim laden en Dynamic Load Balancing.
Het Lexus laadpunt bevat een output van maximaal 22kW met Standaard Dynamic Load Balancing, wat ervoor zorgt dat er altijd maximaal vermogen beschikbaar is en overbelasting wordt voorkomen. Hierbij communiceert dit premium laadpunt met de slimme meter in uw woning en verdeelt op intelligente wijze het totale vermogen tussen de diverse stroomverbruikers. Hierdoor wordt er continu geoptimaliseerd, zodat u uw Lexus altijd zorgeloos, veilig en zo efficiënt mogelijk kunt opladen.

Lexus thuisladen

Wilt u meer informatie?

Wilt u graag meer weten over het laadpunt of de zakelijke oplossingen die wij bieden? Uw dealer staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te kijken naar het meest geschikte pakket voor uw situatie. Door het contactformulier in te vullen, zal uw dealer binnen één werkdag geheel vrijblijvend contact met u opnemen.