1. Modellen
 2. LBX

LAAT ZIEN WIE U BENT

VIND DE VOOR U IDEALE LBX ATMOSPHERE

De Lexus LBX is ontworpen met oog op de meest uiteenlopende wensen en persoonlijkheden en daarom beschikbaar in verschillende uitvoeringen, ieder met eigen lakkleuren en interieurcombinaties. In de bijzondere wereld van de LBX staan deze uitvoeringen bekend als Atmosphere. U kunt kiezen uit de LBX ELEGANT, LBX RELAX, LBX EMOTION en LBX COOL, elk met geheel eigen kleurstellingen en interieurstijl.

arrow right
arrow left
 • LBX ELEGANT

  De LBX ELEGANT trekt de aandacht met een opvallende lakkleur, minutieus afgewerkt door onze Takum. Het al even fraai afgewerkte interieur onderscheidt zich met diervrije Tahara bekleding in de kleur Forest Brown of Ammonite Sand.

 • LBX RELAX

  De LBX RELAX heeft een opvallende kleurstelling en een keuze uit Saddle Tan of Black semi-aniline leder met Tatami stiksel. Kies uit 64 sfeerverlichtingskleuren.

 • LBX EMOTION

  Kies de 18" velgen van geborsteld lichtmetaal en bi-tone carrosseriekleuren van de LBX EMOTION. Geniet van de Takumi-afgewerkte bekleding met rode accenten op stoelen, console en panelen.

 • LBX COOL

  De LBX COOL heeft een bi-tone carrosserie en een interieur met Ultrasuede en lederen details in Copper. Kies uw Atmosphere met de ingetogen sfeerverlichting.

WAT IS UW VOLGENDE STAP?

Ontdek de perfecte accessoires voor uw Lexus LBX! Van lichtmetalen velgen tot bagagedragers, wij laten u zien hoe u uw rit kunt verbeteren. Klaar om uw Lexus LBX aan te vullen? Bekijk de video nu!

Aanbiedingen

Bekijk onze nieuwste acties en aanbiedingen voor de Lexus LBX
Geen acties gevonden

De Lexus LBX Business Lines

Nu vanaf € 37.995,- of € 249,- netto bijtelling p/m*

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja.

Een hybride Lexus combineert het vermogen van een benzinemotor met elektrische energie. Zo is uw auto altijd klaar voor vertrek en hoeft u geen batterij extern op te laden. Het systeem kiest onder wisselende omstandigheden de meest efficiënte aandrijving en laadt tijdens het rijden en wanneer u remt voortdurend de batterij op, als exponent van de filosofie van Lexus ten aanzien van geavanceerde technologie en duurzame mobiliteit.

In de range van Lexus valt een compacte SUV in een segment voor kleinere SUV's. Deze is doorgaans groter dan subcompacte SUV's, maar kleiner dan midsize SUV's. De compacte SUV is een populair segment dankzij het plezierige rijkarakter en de wendbaarheid van deze auto's.

De LBX heeft een wielbasis van 2.580 mm en is 4.190 mm lang, 1.825 mm breed en 1.545 mm hoog.

LBX staat voor Lexus Breakthrough Crossover.

Ja. De LBX is uitgerust met het nieuwste Lexus Link Connect system, dat bediend wordt via een 9,8" touchscreen en de 'Hey Lexus' boordassistent.

Ja. Uw smartphone kunt u via Apple CarPlay draadloos of met een aansluitsnoer integreren.

Ja. Uw smartphone kunt u via Android met een aansluitsnoer integreren.

De LBX is leverbaar in vier verschillende Atmospheres, om u in staat te stellen een LBX te kiezen die uw persoonlijkheid het beste laat zien. De subtiele luxe van de LBX ELEGANT, het tijdloze karakter van de LBX RELAX, de levendige ambiance van de LBX EMOTION of het individuele karakter van de LBX COOL.