1. Ontdek Lexus
  2. Concept cars
Ontdek Lexus

Concept cars

Onze gewaagde concept cars vormen een belangrijke voedingsbodem voor Lexus. Ze belichamen de toekomst, met een geheel eigen, onvoorspelbare energie. Deze auto's maken mogelijk wat in eerste instantie onmogelijk leek.

ONZE HORIZON VERBREDEN

Met oog op de toekomst blijven we onze inspiratie halen uit het ontwikkelen van auto's van topkwaliteit. Die toekomst verkennen we aan de hand van gedurfde concept cars. Sprekende voorbeelden daarvan zijn modellen als de LF-FC, LF-SA en UX Concept. Auto's die met veel enthousiasme worden ontvangen op autoshows over de hele wereld.

ONTDEK DE LF-ZC

Het volledig elektrische concept LF-ZC (Lexus Future Zero-emission Catalyst) vormt de kern van onze volgende generatie modellen. Zoals de naam al doet vermoeden, is hij ook de katalysator van het nieuwe elektrische tijdperk.
CONCEPT CARS

LEXUS ONTHULT WATERSTOF AANGEDREVEN ROV CONCEPT

De Lexus ROV (Recreational Off-highway Vehicle) concept biedt een luxueuze beleving voor liefhebbers die graag in stijl de wereld ontdekken.
CONCEPT CARS

LF 30 ELECTRIFIED

Vanuit een voortdurend streven naar een innovatieve en unieke rijervaring presenteert Lexus de “Lexus Electrified" visie voor een nieuwe generatie van volledig elekrtrische voertuigen.
CONCEPT CARS

LF-1 LIMITLESS

Lexus onthult de Lexus LF-1 Limitless. De Lexus LF-1 Limitless is een testcase van de laatste technologie en innovaties, en vertegenwoordigt het nieuwste Lexus design.
CONCEPT CARS

UX CONCEPT

De UX Concept werd ontwikkeld in ons Europese designcentrum. De auto werd vanaf het eerste begin ontwikkeld als antwoord op de wensen en behoeften van moderne stadsbewoners, die ook in hun auto een connected omgeving verwachten.
CONCEPT CARS

LATER MEER INFORMATIE BESCHIKBAAR

Lexus is erop gericht om nog beter in te kunnen springen op de wensen van verschillende klanten. Deze lente presenteert Lexus een nieuwe concept car en daarmee de koers die het de komende jaren zal volgen. Een studiemodel, waar nu alvast een eerste teaser van is vrijgegeven, kondigt de toekomst van Lexus aan.
CONCEPT CARS

LF-FC

Het verrassende design van de LF-FC Concept is een voorbeeld van de voortdurende veranderende betekenis van luxe. Met deze auto vertalen we onze toekomstvisie naar het heden, zodat u deze zelf ten volle kunt beleven.
CONCEPT CARS

LF-SA

Stoer. Verrassend. Zintuiglijk. Gemaakt voor de stad. Elk onderdeel van de LF-SA verkent nieuwe mogelijkheden, van het compacte en lichtvoetige exterieur tot het verrassend ruime interieur.