1. Lexus rijders
  2. Service & Onderhoud
  3. lexus service planner
Plan een afspraak

Lexus service planner

Heeft uw Lexus onderhoud of reparatie nodig? Maak via onderstaande service planner een afspraak.

UW RIJPLEZIER IS ONS GENOEGEN

LEXUS SERVICE PLANNER

VOORDELEN

  • Inzicht in de kosten
  • Overzicht van beschikbare data en tijden
  • Originele Lexus-onderdelen
  • Tot 10 jaar garantie bij onderhoud
  • Speciaal opgeleide servicemonteurs
LEXUS SERVICE PLANNER

HOE WERKT HET?

Uw Lexus is, bij onze vakkundige monteurs in goede handen. Voor groot of klein onderhoud, reparaties, een professionele poetsbeurt en voor de APK. Uiteraard gebruiken we hierbij originele Lexus onderdelen waar u 1 jaar garantie op heeft. Kies uw Lexus vestiging uit alle Lexus vestigingen. Maak een afspraak met uw Lexus dealer wanneer u dat het beste uitkomt. De Lexus Service Planner is namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. En u heeft direct inzicht in de adviesprijzen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en kunt u onbezorgd de weg op.
  • 10 JAAR GARANTIE OP IEDERE LEXUS

    Vertrouwen en zekerheid. Dat is wat iedere autorijder mag verwachten bij het kopen en rijden van een Lexus. Daarom biedt Lexus tot 10 jaar garantie op iedere Lexus. Daarmee rijdt u jaar op jaar volledig zorgeloos door. Dat is een van de vele voorbeelden van het ultieme comfort en de zekerheid die u krijgt bij Lexus.

Veelgestelde vragen

Neemt u telefonisch of via de chat contact op met uw Lexus dealer. De servicemedewerker zoekt graag samen met u naar een passende oplossing.

Neemt u telefonisch contact op met uw Lexus dealer. De servicemedewerker adviseert welk onderhoud u het beste kunt laten uitvoeren en zal de afspraak aanpassen.

Lexus heeft adviesprijzen voor het onderhoud aan uw Lexus. Deze adviesprijzen worden getoond wanneer u een afspraak inplant via de Lexus Service Planner.

Met de gegevens die u tijdens het maken van de afspraak heeft doorgegeven, kunnen wij u zeker helpen. Wanneer uw Lexus voor het eerst bij de dealer komt, kan het voorkomen dat u wordt gebeld voor aanvullende gegevens en om te informeren of er nog andere werkzaamheden wenselijk zijn.

Dat kan, maar houdt u er rekening mee het uitvoeren van een grote beurt ten minste 2 uur duurt. Uw Lexus dealer heeft een wachtruimte met wifi. Uiteraard kunt u ook kiezen voor vervangend vervoer of uw Lexus laten ophalen en terugbrengen.

Rijdt u meer dan 15.000 km per jaar, kies dan voor ‘kilometeronderhoud’. Rijdt u minder dan hebben wij speciaal voor uw situatie ‘jaaronderhoud’ ontwikkeld.

Voor onderhoud aan uw Lexus geldt dat er onderdelen worden vervangen en controles worden uitgevoerd op basis van een interval op tijd of op kilometers. Olie moet elke 15.000 km of één keer per jaar worden vervangen. Brandstoffilters en bougies worden vervangen na vaste kilometer intervallen. Als u weinig rijdt, (minder dan 15.000 km per jaar) dan is het niet nodig om bepaalde onderdelen te vervangen en zijn de kosten voor onderhoud lager.

In een grote onderhoudsbeurt worden meer controles uitgevoerd dan tijdens een kleine onderhoudsbeurt. Daarnaast worden tijdens een grote onderhoudsbeurt onderdelen als bougies en riemen vervangen als dat nodig is, gelet op de leeftijd of kilometerstand. Hierdoor ontstaat het prijsverschil.

Nee, dat raden wij af. De onderhoudspakketten zijn zo samengesteld dat uw Lexus in topvorm blijft en op het juiste moment het noodzakelijke onderhoud krijgt.

Dit houdt in dat de Lexus dealer uw Lexus bij u komt ophalen en/of vervangend vervoer voor u achterlaat. Uw Lexus wordt altijd door een vaste servicemonteur behandeld en na elke onderhoudsbeurt zorgt uw Lexus dealer ervoor dat zowel het interieur als het exterieur van uw Lexus helemaal schoon zijn.