1. Zakelijk
 2. Operational lease
Zakelijk leasen bij Lexus

Operational Lease & Full Operational Lease

Een Lexus rijder verwacht de service en kwaliteit van Lexus. Ook als zakelijk rijder. Met Lexus Operational Lease bent u hiervan verzekerd.

Kies voor Lexus Operational Lease en ervaar de duidelijkheid die van A tot Z geboden wordt. Voor een vast maandelijks bedrag rijdt u in een milieuvriendelijke en luxueus uitgeruste Lexus. Kosten zoals rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparaties, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur zijn, indien gewenst, allemaal inbegrepen. U hoeft alleen nog te tanken of te laden. Geniet van het comfortabele en luxe interieur, krachtige prestaties en de hoogwaardige kwaliteit die de Lexus-modellen te bieden hebben. Lexus Operational Lease: zorgeloos zakendoen in stijl.

Waarom Lexus Operational Lease?

 • Tijdwinst door uitbesteden wagenparkbeheer
 • Maandelijks vast bedrag voor wagenpark
 • Zeker van beste service en mobiliteit
 • Altijd een oplossing op maat
 • Middelen blijven beschikbaar voor investeringen in het bedrijfsproces
 • Lexus dealer is aanspreekpunt

Wat is Operational Lease?

Bij Lexus Operational Lease behoudt de leasemaatschappij in dit geval het eigendom van de auto, zodat u de Lexus gewoon weer kunt inleveren aan het einde van uw contract. Gedurende de looptijd van het contract betaalt u een vooraf vastgesteld maandbedrag. U heeft de keuze tussen netto Operational Lease en full Operational Lease. Ontdek nu het verschil tussen deze twee opties.
 • Netto Operational Lease Met Lexus Netto Operational Lease heeft u zelf de controle over operationele zaken zoals reparatie, onderhoud, verzekering, pechservice en vervangend vervoer. Hierdoor kunt u profiteren van een gunstiger maandbedrag.
 • Full Operational Lease Verlangt u naar een zorgeloze ervaring? Dan is Lexus Full Operational Lease de perfecte oplossing. Van A tot Z wordt alles voor u geregeld, waardoor u volledig ontzorgd wordt. Bijkomende kosten, zoals reparatie, onderhoud, belasting en verzekering, zijn allemaal inbegrepen in het leasetarief.

Comfortabel en duurzaam de weg op met Lexus

Dankzij de hybride en elektrische aandrijflijnen van Lexus geniet u van comfortabel en duurzaam rijden. Ervaar zorgeloosheid met een elektrische actieradius van 440 kilometer* met de Lexus RZ, of rijd tot 50% elektrisch** met een Lexus Hybrid zonder dat u hoeft te laden. De elektromotor regenereert zijn eigen energie, waardoor u ook grotere afstanden in één keer kunt afleggen. Het premium interieur biedt comfort, en de modellen zijn voorzien van diverse hightech features en actieve veiligheidssystemen. Zo rijdt u altijd veilig en comfortabel naar uw werk of de klant.

U bent uitstekend verzekerd bij Lexus

Met Lexus Operational Lease is uw auto uitgebreid verzekerd met een allrisk-dekking. Bij diefstal of total loss dekt deze verzekering volledig het verschil tussen de boekwaarde en dagwaarde van uw Lexus. Financiële risico's worden geëlimineerd. Daarnaast neemt Lexus alle regelingen voor u uit handen in geval van schade. Zo geniet u van een zorgeloze rijervaring met maximale gemoedsrust.

ÉÉN AANSPREEKPUNT: UW LEXUS DEALER

01

Afsluiten Lease contract

en schadeherstel (inclusief ruiten)
02

Afleveren van uw Lexus

en vervanging banden
03

Onderhoud en reparatie

en vervangend vervoer

De populairste zakelijk modellen

 • Lexus UX 250h

  Efficiënte hybride crossover, geavanceerde technologie, luxueus interieur, stadsgericht design.

 • Lexus NX 450h+

  Moderne hybride SUV met geavanceerde technologie, stijlvol design en premiumcomfort.

 • Lexus RZ 450e

  Elektrische luxe-SUV met geavanceerde technologie en prestaties.

 • Lexus ES 300h

  Verfijnde hybride sedan met luxe, efficiëntie en geavanceerde technologieën.

FAQ's

De voordelen van Operational Lease omvatten gemoedsrust en het ontbreken van extra onderhoudskosten in het geval van Full Operational Lease. U betaalt een vast maandelijks bedrag, minimaliseert uw risico en de auto wordt niet opgenomen in uw balans.

De duur van een leasecontract is afhankelijk van wat afgesproken is. Bij Lexus kan een leasecontract 12 tot 72 maanden duren. 

In het geval van Full Operational Lease is het vaste maandbedrag samengesteld uit afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, verzekering, vervangend vervoer en houderschapsbelasting. Bij Netto Operational Lease daarentegen, zijn reparatie, onderhoud, verzekering en vervangend vervoer uw eigen verantwoordelijkheid, maar hierdoor is het vaste maandbedrag lager.

Bij uw eigen Lexus-dealer is de auto in professionele handen. De dealer is bovendien het vaste aanspreekpunt indien er sprake is van onderhoud, reparatie of nieuwe banden. De kosten van deze zaken zijn inbegrepen in het contract van full Operational Lease. Geen zorgen dus. Lexus regelt alles.

* WLTP-cyclus. Actieradius kan per model en uitvoering en de plaatselijke rijomstandigheden verschillen.

** Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.