Afbeelding van het pand van Lexus Eindhoven

WELKOM BIJ

LEXUS EINDHOVEN

LEXUS EINDHOVEN

Benieuwd wat we bedoelen met ‘Experience Amazing’? Breng dan eens een bezoek aan Lexus Eindhoven. Onze vestiging ontving in 2018 de prestigieuze Kiwami Award en behoort daarmee tot de top 5 Lexus-dealers van Europa als het gaat om uitzonderlijke klantenservice.

9,3 GEMIDDELDE SCORE LEXUS EINDHOVEN (TNS NIPO)

Onze beoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland.

ACTIES

 •     Gratis onderhoud

  ONTDEK DE VOORDELEN VAN LEXUS

  NU TIJDELIJK MET 5 JAAR GRATIS ONDERHOUD

  De toewijding van Lexus merkt u in alles. Zo kunt u tot wel 10 jaar garantie ontvangen en nu ook tijdelijk profiteren van 5 jaar gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Lexus. Ervaar deze en vele andere voordelen van Lexus.

 •     Witte lexus UX

  PRIVATE LEASE NU VANAF € 499,- P/M*

  ERVAAR DE LEXUS UX

  De geheel nieuwe Lexus UX heeft de looks van een SUV met de wendbaarheid en het compacte formaat van een crossover. Daarnaast geeft de hoge zitpositie u perfect zicht op de weg. Ervaar de Lexus UX nu al vanaf € 39.995,- of € 499,- per maand.

 •     De voorkant van een rode stilstaande Lexus NX 300h

  LEXUS SUMMER TREATMENT

  UW LEXUS VOLLEDIG ZOMERKLAAR

  Uw Lexus verdient natuurlijk de beste behandeling en dit verzorgen wij uiteraard graag voor u. Met de Lexus Summer Treatment wordt uw auto professioneel gepoetst en gereinigd, zowel vanbinnen als vanbuiten.

 •     Witte lexus UX

  ERVAAR DE LEXUS UX 300e

  100% ELEKTRISCH
  8% BIJTELLING

  De Lexus UX 300e tilt elektrisch rijden op naar het comfort van Lexus. Ook in 2021 kunt u nog profiteren van het gunstige 8% bijtelling tarief. Neem contact op met uw Lexus dealer voor meer informatie.