1. Lexus rijders
 2. 10 jaar garantie
10 jaar garantie op iedere Lexus

Vertrouwen & zekerheid

Vertrouwen en zekerheid. Dat is wat iedere autorijder mag verwachten bij het kopen en rijden van een auto. Daarom biedt Lexus tot 10 jaar garantie op iedere Lexus. Daarmee rijdt u jaar op jaar volledig zorgeloos door. Dat is het ultieme comfort en de zekerheid die u krijgt bij Lexus.

Check uw garantie

Bent u benieuwd of u nog in aanmerking komt voor tot 10 jaar garantie? Vul uw kenteken en kilometerstand in en u ziet direct het antwoord in beeld.

NIEUW & GEBRUIKT

UW GARANTIE TOT 10 JAAR VERLENGD

De geroemde betrouwbaarheid van Lexus is te danken aan de Takumi meesters die volledig zijn toegewijd aan het afleveren van de perfecte auto. En doordat onze speciaal opgeleide vakmensen uw Lexus door en door kennen kunnen wij deze ultieme betrouwbaarheid blijven garanderen. Zo verstrekken wij uw garantie, ook als de standaard fabrieksgarantie is verlopen, iedere keer met een jaar (of 15.000km) na uw onderhoud bij een erkende Lexus vestiging in Nederland. Hiermee loopt uw garantie op tot uw Lexus 10 jaar is of 200.000km heeft gereden.

 • DE ULTIEME BETROUWBAARHEIDSBELOFTE

  De ultieme toewijding van Lexus merkt u in alles. Wanneer u voor Lexus kiest, gaat dat gepaard met service, comfort en bovenal betrouwbaarheid. Om het vertrouwen in de kwaliteit van iedere Lexus extra te onderstrepen biedt Lexus een garantie die oploopt tot uw Lexus 10 jaar is. Hierdoor ervaart u ook lang na uw aankoop iedere dag onbezorgd rijplezier. Benieuwd naar wat dit voor u betekent? Wij vertellen u graag geheel vrijblijvend meer over de uitgebreide garanties van Lexus.

 • BEWEZEN BETROUWBAARHEID

  Lexus wordt jaar op jaar geroemd om zijn ultieme betrouwbaarheid. Om deze betrouwbaarheid extra te onderstrepen biedt Lexus tot 10 jaar garantie. Niet alleen op nieuwe auto’s, want ook een gebruikte Lexus heeft nog een heel leven voor zich. Deze garantie is 100% overdraagbaar waarmee u niet alleen profiteert van lagere gebruikskosten, maar ook van een hogere restwaarde.

   

 • ONOVERTROFFEN SERVICE

  Uw tijd is kostbaar. Daarom zorgen wij dat ieder bezoek in het teken staat van de beste servicebeleving. Heeft u zelf geen tijd voor een bezoek of onderhoud? Dat is bij Lexus geen probleem. Dankzij onze Red Carpet Treatment geniet u van onze haal- en brengservice, waarbij uw auto na het onderhoud ook volledig schoongemaakt weer bij u wordt afgeleverd.

 • ZORGELOOS RIJPLEZIER

  Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in elektrische aandrijving is de batterij van uw auto tot in de puntjes geperfectioneerd. Zo is de garantie op de batterij van onze volledig elektrische auto’s 1 miljoen kilometer, en kunt u genieten van een garantie van 15 jaar op uw hybride aandrijving dankzij onze Hybrid Health Check.