1. Elektrisch rijden
  2. Alle elektrische modellen
De volledige range

Lexus electrified modellen

Rustgevend en tegelijkertijd krachtig. Praktisch en tegelijkertijd onderscheidend. Efficiënt en tegelijkertijd dynamisch. Ook van onze range batterij elektrische en hybride auto's kunt u de voor Lexus kenmerkende luxe en gastvrijheid verwachten, met bovendien slimme toevoegingen die uw rit en rijplezier ten goede komen.

MAAK KENNIS MET DE LEXUS ELECTRIFIED RANGE

Al meer dan vijftien jaar werken we aan de ontwikkeling van een veelzijdige range van batterij-elektrische en hybride aandrijflijnen voor elke mobiliteitswens en rijstijl. Zo vindt u altijd een elektrische of hybride Lexus die perfect bij u past. Ondertussen gaat de ontwikkeling verder en doen we elk jaar opnieuw innovaties op gebied van elektrische mobiliteit. 

In 2024 kunt u van ons een nog veelzijdiger range verwachten, met onder meer onze revolutionaire high-performance hybride aandrijflijn. Vervolgens kunt u van Lexus u in 2025 tien nieuwe volledig elektrische modellen verwachten, alsmede tien nieuwe hybride modellen. Dit is het moment om in te stappen bij Lexus Electrified.