1. Lexus rijders
  2. Mobiliteits service
  3. Euro assistance
Gratis pechhulp

Lexus Euro Assistance 24h

Uw nieuwe Lexus heeft de eerste 3 jaar standaard Euro Assistance 24h.

Pech onderweg. Het kan gebeuren. En het komt altijd ongelegen. Met Lexus Euro Assistance 24-uurs pechhulp helpen wij u weer op weg. Gratis in binnen- en buitenland. Lexus voorziet in uw zorgeloze doorreis.
PECHHULP

VOORDELEN EURO ASSISTANCE 24h

Bij elke nieuwe Lexus komt standaard 3 jaar Lexus Euro Assistance 24-uurs pechhulp. Na deze drie jaar kunt u nog steeds rekenen op deze gratis hulp. Indien u uw Lexus laat onderhouden volgens fabrieksvoorschrift door uw Lexus dealer. Hoe dan ook een goed idee. Het voorkomt problemen en onderhouden is voordeliger dan repareren.
  • Gratis hulp bij pech onderweg
  • Binnen vrijwel heel Europa
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Overdraagbaar aan volgende eigenaar
pechhulp

HOE WERKT HET?

U laat uw Lexus volgens fabrieksschema onderhouden door uw Lexus dealer. Na het derde jaar verlengt uw Lexus dealer gratis de Lexus Euro Assistance 24-uurs pechhulp tot de volgende onderhoudsbeurt (met een maximum van 1 jaar of 15.000 kilometer, wat als eerste wordt bereikt). De dealer zal met u uw adres- en autogegevens controleren en drukt ter plaatse een Lexus card voor u.

CONTACT MET LEXUS EURO ASSISTANCE 24h?

Vanuit Nederland: 0800 - 22 00 024 (gratis)
Vanuit het buitenland: + 31 (0)20 59 29 838

U laat uw Lexus volgens fabrieksschema onderhouden door uw Lexus dealer. Na het derde jaar verlengt uw Lexus dealer gratis de pechhulpservice tot de volgende onderhoudsbeurt (met een maximum van 1 jaar of 15.000 kilometer, wat als eerste wordt bereikt). U krijgt een Lexus card met het nummer dat u met pech kunt bellen en de gegevens die u kunt doorgeven.

OP DEZE HULP KUNT U REKENEN

Wij sturen zo snel mogelijk een hulpverlener die, indien mogelijk, een (nood)reparatie uitvoert. Dit geldt ook bij sleutelverlies en bij een lege brandstoftank of accu. Een lekke band? Deze wordt in een oogwenk verwisseld door Lexus pechhulp.

Met onze berichtenservice informeren wij iemand op uw verzoek. Bij diefstal van uw Lexus, verlies van creditcards, enz. staan wij u bij met advies.

Is een (nood)reparatie ter plaatse niet mogelijk? Wij zorgen dat uw Lexus naar de dichtstbijzijnde Lexus dealer wordt gebracht. Zo nodig wordt uw Lexus gedurende de nacht gestald op onze kosten (tot een maximum bedrag van € 75,-).

Op uw verzoek regelen wij hotelaccommodatie voor u en uw passagiers. Wij betalen, gedurende reparatieduur, maximaal 4 overnachtingen tot een maximum van € 127,- per persoon per nacht.

U wilt vervangend vervoer? Lexus pechhulp regelt een huurauto. Zo mogelijk in dezelfde categorie als uw eigen auto. Voor de periode van de reparatie met een maximum van 3 werkdagen.

Eersteklas treinkaartjes voor u en uw passagiers mag u declareren. Duurt de reis langer dan 6 uur? Wij bieden u en uw passagiers een business class vliegticket aan. Ook de kosten van openbaar vervoer of taxi van het treinstation of vliegveld naar de geplande bestemming of uw woonplaats declareert u bij Lexus Euro Assistance 24-uurs pechhulp.

Na de reparatie kunt u uw Lexus weer ophalen. Staat uw auto bij een Lexus dealer verder dan 50 km. van uw woonplaats? U kunt een treinkaartje of vliegticket declareren bij Lexus Euro Assistance 24-uurs pechhulp.

Soms is reparatie van uw Lexus ter plaatse niet mogelijk. In dat geval zullen wij het vervoer van uw auto naar een Lexus dealer van uw keuze in Nederland verzorgen. Vervoer naar Nederland is afhankelijk van de diagnose van de plaatselijke Lexus dealer.

Laat uw gezondheidstoestand het zelf autorijden niet meer toe? En geen van de passagiers is in het bezit van een rijbewijs? Lexus pechhulp stelt gratis een chauffeur ter beschikking.