Zijkant van een witte Lexus LS 500h

DE ULTIEME LIMOUSINE

LEXUS LS 500h

De nieuwe Lexus LS 500h is werkelijk ongeëvenaard. Een meesterwerk van techniek, comfort en luxe.

MAAK KENNIS MET DE LS 500h

De vijfde generatie van de LS is het resultaat van een vijf jaar durende creatieve reis. Deze topklasse limousine verheft het concept van een luxe sedan tot kunst. Onze ontwerpers hebben altijd grenzen verlegd, maar deze nieuwste generatie van de LS legt de lat voor technologie opnieuw hoger.

De LS 500h werd compleet nieuw ontwikkeld en combineert superieure rijeigenschappen met spectaculaire prestaties, zonder dat dit ten koste gaat van comfort en luxe.

 • Voorkant van een zwarte Lexus LS 500h
  • Lexus Multi Stage Hybrid

   Het geavanceerde Multi Stage Hybrid systeem van de LS 500h biedt voordelen zoals een zeer directe gaspedaalrespons, een opvallend laag toerental bij hoge snelheden en de mogelijkheid om volledig elektrisch te rijden – tot 140 m/uur. De bestuurder ervaart de beleving van een 10-trapsautomaat en de uiterst smeuïge Lexus Hybrid Drive – een 3,5-liter V6-benzinemotor en twee krachtige elektromotoren – zónder de accu extern te hoeven opladen. Het systeemvermogen bedraagt 264 kW/359 pk.

  • Een door Takumi gemaakt interieur

   In het fluisterstille interieur van de LS 500h wordt het ambachtelijke Takumi-handwerk van de lederen bekleding versterkt door met de hand afgewerkte portierpanelen, Shimamoku-hout en op Edo Kiriko glas geïnspireerde, decoratieve elementen.

  • Echte 'Omotenashi' gastvrijheid

   Veel details van de nieuwe LS 500h zijn geïnspireerd op ‘Omotenashi’ oftewel de voor Japan kenmerkende gastvrijheid. Wanneer u bijvoorbeeld een van de portiergrepen aanraakt, komt de auto automatisch iets omhoog om het instappen gemakkelijker te maken. Tegelijkertijd wordt ook de zitting van de voorstoelen iets verlaagd.

  • Lexus Safety System +

   In de nieuwe LS beschikt u tevens over het Lexus Safety System + van de nieuwste generatie. De geavanceerde technologie van het systeem omvat nu ook een functie voor de detectie van voetgangers, in combinatie met Active Steering.

  • 28-voudig verstelbare stoelen met Shiatsu-massage

   Om onderweg te kunnen ontspannen, kunt u op de 28-voudig verstelbare voorstoelen een aangename shiatsu-massage krijgen. Achterin kunt u genieten van comfortabele fauteuils met extra stoelverwarming en zeven verschillende programma's voor een shiatsu-massage.

  • Mark Levinson® Surround Sound

   Het serene interieur van de LS is ideaal om onderweg tot rust te komen of even te werken, en biedt de perfecte ambiance om ten volle te genieten van hetMark Levinson® 3D Surround System dat met 24 luidsprekers uitblinkt met een geluid dat de vergelijking met een concertzaal ruimschoots kan doorstaan.

Next steps

ANDERE MODELLEN