Zijkant van een witte Lexus LS 500h

DE ULTIEME LIMOUSINE

LEXUS LS

De nieuwe Lexus LS is werkelijk ongeëvenaard. Een meesterwerk van techniek, comfort en luxe. De LS is verkrijgbaar als LS 500h met multi stage hybrid, of als LS 500 met de vooruitstrevende V6 twin-turbo benzinemotor en 10-traps automatische transmissie.

MAAK KENNIS MET DE LS

De vijfde generatie van de LS is het resultaat van een vijf jaar durende creatieve reis. Deze topklasse limousine verheft het concept van een luxe sedan tot kunst. Onze ontwerpers hebben altijd grenzen verlegd, maar deze nieuwste generatie van de LS legt de lat voor technologie opnieuw hoger.

De Lexus LS werd compleet nieuw ontwikkeld en combineert superieure rijeigenschappen met spectaculaire prestaties, zonder dat dit ten koste gaat van comfort en luxe.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer
 • 
 

 
  Voorkant van een zwarte Lexus LS 500h
  • Lexus Multi Stage Hybrid

   Het geavanceerde Multi Stage Hybrid systeem van de LS 500h biedt voordelen zoals een zeer directe gaspedaalrespons, een opvallend laag toerental bij hoge snelheden en de mogelijkheid om volledig elektrisch te rijden – tot 140 m/uur. De bestuurder ervaart de beleving van een 10-trapsautomaat en de uiterst smeuïge Lexus Hybrid Drive – een 3,5-liter V6-benzinemotor en twee krachtige elektromotoren – zónder de accu extern te hoeven opladen. Het systeemvermogen bedraagt 264 kW/359 pk.

  • V6 Benzinemotor

   Het hart van de LS 500 wordt gevormd door een vooruitstrevende V6 twin-turbo benzinemotor. Deze levert de stille en verfijnde prestaties die verwacht mogen worden van een topklasse sedan, met moeiteloze, opwindende acceleraties. De motor heeft dankzij zijn vlakke koppelkromme een razendsnelle respons op het gaspedaal, met desondanks een opvallend laag brandstofverbruik als gevolg van de voortreffelijke thermische efficiency.

  • 10-Traps transmissie

   Een belangrijke primeur voor Lexus is de 10-traps automatische transmissie van de LS 500, met razendsnelle schakelovergangen. Voor een soepel en scherp weggedrag maakt de transmissie gebruik van AI-SHIFT logaritmes die de ideale versnelling selecteren op basis van de voorkeuren en intenties van de bestuurder. Het schakelgedrag van de transmissie is niet alleen gebaseerd op de actuele rijsnelheid, maar ook op data van de rijstijl tijdens eerdere ritten.

  • Een door Takumi gemaakt interieur

   In het fluisterstille interieur van de LS 500h wordt het ambachtelijke Takumi-handwerk van de lederen bekleding versterkt door met de hand afgewerkte portierpanelen, Shimamoku-hout en op Edo Kiriko glas geïnspireerde, decoratieve elementen.

  • 28-voudig verstelbare stoelen met Shiatsu-massage

   Om onderweg te kunnen ontspannen, kunt u op de 28-voudig verstelbare voorstoelen een aangename shiatsu-massage krijgen. Achterin kunt u genieten van comfortabele fauteuils met extra stoelverwarming en zeven verschillende programma's voor een shiatsu-massage.

  • Exclusive Lexus Safety System+ A

   Elke uitvoering van de LS beschikt standaard over het Lexus Safety System+. Dit omvat onder meer het Pre-Collision System dat ook voetgangers registreert, Lane Tracing Assist, Automatic High Beam, Dynamic Radar Cruise Control en Road Sign Assist. Voor extra ondersteuning tijdens het rijden is het Lexus Safety System +A exclusief beschikbaar voor de Lexus LS. Extra functies zijn onder meer een Pre-Collision System met Pedestrian Alert en Active Steering Assist, Front Cross Traffic Alert, en een twee-fase Adaptive High-beam System.

WAAROM KIEZEN VOOR DE LS 500h?

KIES UW FAVORIETE KLEUR

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de LS of stel de LS uitgebreid samen in onze carconfigurator

Klik om te draaien

LS 500h Hybrid AWD President Line / Black

BELEEF DE LEXUS LS

Het opvallende, dynamische design van de LS wordt alleen geëvenaard door zijn superieure rijprestaties. Dankzij de nieuwe en verbeterde functies en uitrusting koppelt deze luxueuze topsedan een voortreffelijk weggedrag aan superieur comfort en rijplezier. De Lexus LS heeft meer te bieden dan u in een gewone proefrit kunt ontdekken. Wij bieden u daarom graag de mogelijkheid om de LS in alle rust te ervaren tijdens een proefrit.

 • EXPERIENCE THE LS

  Het hierboven afgebeelde model is niet representatief voor de volledige range.


 

 
  2018 lexus craftsmanship hero

Oog voor de kleinste details

EDO KIRIKO GLAS

Het Kiriko glass – gemodelleerd naar de vorm van de grille van de LS – is een prachtig detail dat het gevoel van luxe aan boord van de LS versterkt.

ANDERE MODELLEN