1. Modellen
  2. Aanbiedingen
  3. Lexus RX

LEXUS RX NU MET OVERSTAPBONUS

Nu tijdelijk € 2.000,- extra inruilwaarde

*Geldig vanaf 07.02.2024 t/m 31.03.2024
Overstappen naar de Lexus RX is aantrekkelijker dan ooit. U profiteert tijdelijk van € 2.000,- extra inruilwaarde*, maar de overstapbonus van Lexus gaat veel verder. Zo profiteert u van 10 jaar garantie* op uw nieuwe Lexus RX. En dan is er nog de bonus van rijden in een premium SUV met indrukwekkende prestaties, dankzij de superieure hybride of plug-in hybride technologie. Bereken hieronder uw inruilwaarde en zie hoe voordelig u overstapt naar een nieuwe Lexus RX. Dat kan direct, want de Lexus RX is uit voorraad leverbaar.

De overstapbonus waar u elke dag van geniet

U heeft de keuze uit de krachtige RX 450h+ Plug-in Hybrid, de dynamische RX 500h Performance Hybrid en de efficiënte RX 350h hybride. In al deze uitvoeringen rijdt u heel veel kilometers elektrisch. Zo bespaart u aanzienlijk op brandstof en CO2 -uitstoot. Een flinke bonus voor het milieu. De dagelijkse bonus voor u ervaart u zowel binnen als buiten de RX. Met een gedurfd exterieur dat kracht en energie uitstraalt en een interieur met optioneel synthetisch, diervrij leder. Ontdek de wereld van verfijning, innovatie en klasse met de nieuwe Lexus RX, nu met € 2.000, - extra inruilwaarde.
 

  • € 2.000,- extra inruilwaarde*
  • Standaard met automaat
  • 10 jaar garantie 

Snel leverbaar, 10 jaar garantie

Kunt u niet wachten om over te stappen? Dat hoeft ook niet: uw nieuwe Lexus is uit voorraad leverbaar. U rijdt er snel mee weg en op de Lexus RX geniet u ook van 10 jaar garantie*. Deze garantie is volledig overdraagbaar; reken maar dat dit de restwaarde ten goede komt. U rijdt volledig zorgeloos in een Lexus die ook nog eens uitermate waardevast is. Dat zijn twee bonussen ineen.  

* Disclaimer

Actieperiode loopt van 01-02-2024 t/m 31-03-2024 (uiterste registratiedatum 31-03-2024). Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden. Lexus biedt tot 10 jaar of 200.000 km garantie bij onderhoud door een erkende Lexus dealer in Nederland. Kijk voor meer informatie op lexus.nl/10jaargarantie.