1. Modellen
  2. RX
  3. Innovatieve technologie

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

DE NIEUWE RX

SAFE EXIT ASSIST

Het elektronische e-Latch systeem voor in- en uitstappen is gekoppeld aan de Blind Spot Monitor van de RX. De exclusieve functie Safe Exit Assist voorkomt dat passagiers het portier openen wanneer een andere auto of een fietser van achteren nadert. Berekeningen van Lexus laten zien dat dit systeem meer dan 95 procent van de ongevallen die zich voordoen bij het openen van de portieren, kan helpen voorkomen.

DE NIEUWE RX

MARK LEVINSON* AUDIOSYSTEEM MET 21 LUIDSPREKERS

Het vrijwel geruisloze interieur van de nieuwe RX vormt het ideale decor voor het Mark Levinson® Premium Surround Sound audiosysteem met zijn 21 luidsprekers. Dit systeem werd ontwikkeld door onze exclusieve audiopartner en is volledig afgestemd op de akoestische eigenschappen van het interieur. Het systeem biedt een volwaardige 7.1-kanaals home theatre beleving, die te danken is aan een nieuw 3D Surround systeem van Mark Levinson, gecombineerd met Quantum Logic Immersion.

*Alleen beschikbaar voor de RX 500h F SPORT Line en de President Line uitvoering van de RX 450h+ en RX 350h.

EXTRA BREED 10” HEAD-UP DISPLAY

Belangrijke voertuiggegevens worden in kleur direct op de voorruit geprojecteerd. Op dit 10" Head-Up Display kunt u onder meer aanwijzingen van het navigatiesysteem en instellingen van het audiosysteem aflezen, zonder uw ogen van de weg te halen. Dankzij de knoppen op het stuurwiel is de bediening al even eenvoudig.