LEXUS AMERSFOORT

Graag maken we u erop attent dat de werkzaamheden van Lexus Amersfoort per 1 oktober 2021 verhuizen naar een andere vestiging bij u in de buurt. Lexus is continu op zoek naar de beste mogelijkheid om onze klanten nu en in de toekomst te helpen. Om onze dienstverlening aan u te kunnen blijven optimaliseren, voeren we daarom een aantal veranderingen door in ons dealernetwerk.

De vestiging in Amersfoort is in verband met deze verhuizing vanaf 24 september gesloten. Heeft u al een afspraak staan voor onderhoud of een showroombezoek? Dan nemen wij contact met u op om de nieuwe locatie, de datum en het gekozen tijdstip met u te bevestigen.

Op basis van uw postcode vindt u hieronder de dichtstbijzijnde Lexus vestiging bij u in de buurt. Hier kunt u terecht voor al uw onderhoud-, service- en showroombezoeken naar de hoogste Lexus standaarden. Ook op deze nieuwe locatie kunt u gebruikmaken van de Lexus Red Carpet Treatment met haal- en brengservice. Wij heten u van harte welkom bij een Lexus vestiging naar uw keuze.

ZOEK EEN LEXUS DEALER