bijzondere lexus voor victor mids

BIJZONDERE LEXUS LC VOOR ILLUSIONIST VICTOR MIDS

Lexus en Victor Mids zetten hun samenwerking voort. Als gevolg hiervan rijdt de bekende tv-illusionist voortaan in een Lexus LC 500h. En wel een heel speciale.

VERKNOCHT AAN HET MERK

Victor Mids had nog nooit in een Lexus gereden, totdat hij twee jaar geleden een partnerschap aanging met Lexus en overstapte naar een RC 300h. Sindsdien is hij verknocht aan het merk. “Een auto is natuurlijk beleving, wat bijdraagt aan je uitstraling. Dat is waar ik als illusionist mee bezig ben, hoe je jezelf vertoont. Er mag best een beetje mysterie zijn. Mensen verwonderen, dat is heel belangrijk voor mij. Dat doet Lexus ook met deze auto.”

LAUNCH EDITION

En met “deze auto” doelt de presentator van het populaire televisieprogramma MINDF*CK op de oogstrelende Lexus LC 500h Launch Edition waar hij de komende tijd in rondrijdt. Lexus produceerde slechts vijftig exemplaren van de LC 500h Launch Edition en dit is de enige in Nederland. Een collectors item in de carrosseriekleur F White metallic, met gesmede 21-inch lichtmetalen velgen en een uniek interieur blauwe en oranje details.

‘EXPERIENCE AMAZING’

Victor Mids en Lexus vonden elkaar tijdens een optreden van de illusionist, die tevens arts is en met deze combinatie illusie en wetenschap in zijn shows op een unieke manier samenbrengt. “Dat Lexus het over ‘Experience Amazing’ heeft, sprak mij direct aan. Als illusionist doe ik hetzelfde met het brein van de mensen die mijn shows bezoeken. Het is voor mij een belangrijke reden om samen te werken.”

HIGH PERFORMANCE 2+2 COUPÉ

De Lexus LC 500h is uitgerust met ’s werelds eerste Multi Stage Hybrid aandrijflijn met 10-traps automaat die bestaat uit een 3,5-liter V6-benzinemotor met krachtige elektromotor. Het gecombineerde vermogen bedraagt 264 kW/359 pk. De prijzen van de high performance 2+2 coupé beginnen bij 116.795 euro.