1. Ontdek Lexus
  2. News
  3. Touch & Feel event voor volledig nieuwe Lexus LBX
Kennismaking met de nieuwste Lexus

Touch & Feel event voor volledig nieuwe Lexus LBX

Een spectaculaire locatie, nieuwe auto’s en een bijzondere digitale kunsttentoonstelling. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari vond het Touch & Feel Evenement plaats voor de gloednieuwe Lexus LBX bij Remastered in Rotterdam. Honderden bezoekers konden voor het eerst kennismaken met het nieuwste model van Lexus.

Video

Een auto voor het eerst in het echt zien en er zelf in kunnen stappen, het blijft toch een bijzondere ervaring. Hoe zijn de materialen, hoe ruim is de kofferbak en hoe zien de digitale displays eruit? Tijdens de twee dagen werd alles uitgebreid getest door de bezoekers. Een korte impressie van het Lexus LBX Touch & Feel Event is te zien in onderstaande video.

Reserveren

Tijdens het evenement werden de twee modellen, de LBX en de LBX Emotion, uitgebreid bekeken door alle bezoekers. Ook werden er volop reserveringen geplaatst om bij de eerste eigenaars te horen, als de Lexus LBX aan het einde van dit kwartaal zijn opwachting maakt in Nederland. Zelf ook reserveren?

Nieuwe Lexus LBX

Met de Lexus LBX heeft Lexus een volledig nieuwe compacte hybride-elektrische crossover. Efficiënt, krachtig en verfijnd, met veel keuze voor personalisatie. Naast de basisuitvoering LBX zijn er vier zogeheten atmospheres. De chique en elegante Elegant en Relax en de sportieve Emotion en Cool, allemaal met eigen interieurkleuren, materialen en exterieurkleuren.

Enthousiaste reacties

De bezoekers van het Touch & Feel Event zijn zeer positief. De heer Veenendaal (46) uit Dordrecht: “Dit is een auto waar ik al een tijd naar uitkijk. Een echte Lexus, maar dan wat compacter. Ik heb mijn garage al opgemeten en deze past perfect naast mijn motorfiets.”

Ook voor mevrouw Jansen (56) uit Amstelveen is het formaat van de auto belangrijk: “Ik heb maar een krappe parkeerplaats en ik heb altijd al een Lexus willen rijden. Dit gaat hem worden.”

Afwerking

De afwerking van de LBX wordt gewaardeerd. “Ik rijd al een tijdje verschillende premium auto’s en deze doet daar op geen enkele manier voor onder. Sterker nog, het stuur voelt veel fijner aan dan dat van mijn huidige auto”, vertelt De heer Jansen (61) uit Vinkeveen.

Voor mevrouw Peeters (39) uit Rotterdam is de materiaalkeuze ook doorslaggevend. “Ik vind het mooi om te zien dat er nu meerdere vegan opties zijn voor het interieur. Voor mij wordt het een Elegant met een donkerbruin interieur, dat vind ik zo mooi.”

Brede interesse

De Lexus LBX krijgt duidelijk interesse van een brede doelgroep. Voor De heer Vissers uit Groningen (28) wordt de Lexus LBX zijn eerste leaseauto. “Een LBX Cool in het Sonic Copper. Toen ik die kleur voor het eerst zag wist ik al dat dit hem moest worden. Op mijn werk heb ik ze al overtuigd, dus nu nog even wachten tot hij er echt is.”

Voor mevrouw Hidayat (69) wordt het haar laatste auto, geeft ze zelf aan: “Met mijn vorige Lexus heb ik nu twintig jaar gedaan. Met deze ben ik van plan weer twintig jaar te gaan doen. Dan ben ik bijna negentig en ik weet niet of ik dan nog wil rijden. We gaan het zien. Als ik het nog leuk vind, dan wordt het weer een Lexus.”

Bijzondere locatie

Het Touch & Feel Event vond plaats bij Remastered in Rotterdam. Bezoekers konden daar een verkorte show bekijken, waarin nieuwe meesters het werk van de oude meesters hebben omgetoverd tot een meeslepende digitale ervaring.