Garantie Nieuw Hero Image

JARENLANG ONBEZORGD RIJPLEZIER

LEXUS GARANTIE NIEUW

Bij aankoop van een nieuwe Lexus bent u verzekerd van een uitgebreide, solide garantie.

EERSTEKLAS AUTO GARANTIE

Jarenlang onbezorgd rijplezier. Dat is wat u van Lexus mag verwachten. Bij aankoop van een nieuwe Lexus bent u verzekerd van een uitgebreide, solide garantie.

GARANTIETYPEN

3 JAAR FABRIEKSGARANTIE

De fabrieksgarantie die u krijgt bij aankoop van een nieuwe Lexus krijgt geldt voor een periode van 3 jaar of 100.000 kilometer (wat het eerste aan de orde is). U gebruikt de auto garantie voor elk defect dat bij normaal gebruik het gevolg is van een fout bij fabricage of montage. Tijdens het eerste jaar geldt geen kilometerbeperking. De kosten van transport naar de dealer worden ook vergoed als het defect valt onder de garantie en niet ter plekke kan worden opgelost.

5 JAAR GARANTIE OP DE HYBRIDETECHNIEK

Additioneel aan de fabrieksgarantie van 3 jaar of 100.000 kilometer geldt voor de hybride delen een periode van 5 jaar of 100.000 kilometer (wat het eerste aan de orde is). De hybride delen zijn: de hybride batterij, de elektronische stuureenheid van de hybride batterij, de Power Control Unit, de hybride inverter en converter. De garantie dekt elk defect dat bij normaal gebruik het gevolg is van een fout bij fabricage of montage. Tijdens het eerste jaar geldt geen kilometerbeperking. De kosten van transport naar de dealer worden vergoed als het defect valt onder de garantie en niet ter plekke kan worden opgelost.

12 JAAR CARROSSERIEGARANTIE

Deze Lexus garantie geldt voor doorroesten van binnenuit, als dit te wijten is aan materiaal- of productiefouten. Ook hier geldt geen kilometerbeperking. Onder 'carrosserie' vallen in dit kader alle originele Lexus plaatwerkdelen zoals de motorkap, de portieren, de achterklep en de bodemplaat, maar niet de delen die aan de carrosserie bevestigd zijn zoals lijsten, bumpers en scharnieren.

3 JAAR GARANTIE OPPERVLAKTEROEST EN LAKWERK

Deze Lexus garantie geldt voor oppervlakteroest en lakdefecten die het gevolg zijn van materiaal- of productiefouten. Voor deze garantie geldt geen kilometerbeperking.

HYBRID HEALTH CHECK

Na de 5 jaar hybridegarantie (of maximaal 100.000 kilometer) op de hybride onderdelen, heeft u de mogelijkheid om jaarlijks (of iedere 15.000 kilometer) een Hybrid Health Check uit te laten voeren. Hierdoor weet u zeker dat het Lexus Hybrid Drive systeem van uw Lexus optimaal functioneert!