1. Ontdek Lexus
  2. News
  3. Duister chique: de Lexus LC en RX Obsidian Editions
Zwartgrijs vulkanisch glas

Duister chique: de Lexus LC en RX Obsidian Edition

Chique en sportief. Dat is de Obsidian Edition, de nieuwe uitvoering voor de Lexus LC en RX. Vernoemd naar het zwartgrijze vulkanisch glas, de kleur die de hoofdtoon voert in de exclusieve zwart-chromen afwerking van de modellen.

EXTRA RIJK UITGEVOERD

De Lexus LC en LC Convertible zijn beide te bestellen als Obsidian Edition. Zowel de hybride LC 500h als de LC 500 met atmosferische achtcilinder is leverbaar in de nieuwe uitvoering. Met zijn 21-inch zwarte lichtmetalen velgen en de black-chrome afwerking rondom de grille oogt de LC nóg imposanter. De zwarte koplampbehuizing, luchtroosters aan de zijkant en omlijsting voor de achterlichtunits, maken het geheel af. De Lexus LC en LC Convertible met de zwartgrijze accenten van de Obsidian Edition zijn te combineren met meerdere carrosseriekleuren.

LC NOG SPORTIEVER

Als coupé krijgt de LC Obsidian Edition nog een aantal sportieve extra’s mee. Zo beschikt de LC Obsidian Edition over een Torsen® Limited Slip Differentieel, Dynamic Rear Steering (actieve 4-wiel besturing), een inklapbare achterspoiler en Variable Gear Ratio Steering. Ook in het interieur ligt de focus op sportiviteit, met sportstoelen met Alcantara®/Semi-aniline lederen bekleding, alsook een groot Head-Up Display (HUD).

STOER UITERLIJK VOOR LEXUS RX OBSIDIAN EDITION

Speciale 20-inch zwarte-chromen velgen, een volledig zwarte grille, zwarte spiegelkappen en zwarte bumperskirts: de Lexus RX Obsidian Edition is zo duister mogelijk. De stoere uitvoering is gebaseerd op de rijk aangeklede Lexus RX Executive Line, maar breidt daarop uit met de nieuwe uiterlijke aanpassingen. Bovendien behoren een elektrisch bedienbaar panoramisch glazen schuif-/kanteldak, zwartlederen bekleding met een zwarte hemel en zwarte sierlijsten met open nerf in het interieur ook tot de extra’s van de uitvoering. De Lexus RX Obsidian Edition is exclusief leverbaar in de kleur Graphite Black metallic.
Ontdek de Lexus LC en RX