1. Ontdek Lexus
  2. News
  3. LC 500 convertible womens world car of the year
Lexus LC 500

Lexus LC 500 Convertible valt in de prijzen

De nieuwe Lexus LC 500 Convertible is bij de elfde editie van de Women’s World Car of the Year-verkiezing uitgeroepen tot Best Luxury Car van 2021. De verkiezing is uniek: het is de enige in zijn soort waarbij de jury voor 100 % uit vrouwen bestaat.

LEXUS LC 500 CONVERTIBLE VALT IN DE PRIJZEN

hoogwaardige technologie

De vakjury van de Women’s World Car of The Year-verkiezing bestaat uit 50 vrouwelijke autojournalisten uit 38 landen. Zij beoordeelden de nieuwe Lexus LC 500 Convertible net als andere genomineerde modellen op een groot aantal objectieve criteria. De eerste Lexus met softtop overtuigt met zijn hoogwaardige technologie, zijn hoge comfort- en kwaliteitsniveau én hij roept veel enthousiasme op bij de jury.
LEXUS LC 500 CONVERTIBLE VALT IN DE PRIJZEN

OM VAN TE DROMEN

“De Lexus LC 500 Convertible is heerlijke waanzin om van te dromen. Dit is een auto voor je bucketlist: hij biedt alle passie van pure, klassieke sportwagens – de auto’s die geen trucjes of turbo’s nodig hadden om er verliefd op te worden”, aldus de Spaanse Marta Garcia, Executive President van de WWCOTY. Ook Anat Daniel uit Israël laat haar hart spreken: “De mix van luxe en Japanse sportiviteit maakt de LC 500 Convertible tot een unieke en onvergetelijke auto.” De Zuid-Afrikaanse Charleen Clarke omschrijft de Lexus kort en krachtig: “brilliant to drive.”
LEXUS LC 500 CONVERTIBLE VALT IN DE PRIJZEN

UITSLAG OP DAG VAN DE VROUW

Om het bijzondere karakter van de verkiezing te onderstrepen, is de officiële uitslag bekendgemaakt op de Internationale Dag van de Vrouw op 8 maart.
Meer informatie over de Lexus LC 500 Convertible